Зима стрімко мчить до свого завершення, до неї на зміну поспішає довгоочікувана весна з її теплом і почуттям, що "все ще попереду". Астрологи не прогавили момент і розповіли, кому зі знаків Зодіаку кінець лютого принесе несподіваний успіх.

Так хто ж стане щасливчиком

Тельці

Для представників цього знаку зима взагалі складається добре. І нехай нагорода в кінці минулого року не знайшла своїх героїв. Все з лишком повернеться у кінці зими. Можна розраховувати на значну премію. Можливо, Тельці заслужать підвищення по службі. А ось, що дійсно стане несподіваним, так це зустріч з цікавою людиною.

Гороскоп, фото: Униан
Гороскоп, фото: Униан

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Раки

Цим людям вдасться відчути на собі позитивний вплив вищих сил. Ви навіть не зрозумієте, за рахунок чого стали користуватися таким успіхом у протилежної статі. Але пам'ятайте, що втрачати голову не варто. Адже серед усіх охочих завести з вами стосунки є саме та людина, з якою ви зможете дійсно піти по життю разом.

Діви

Озирніться по сторонах. Адже у вашому оточенні вже давно знаходиться людина, яка повністю вам підходить. Вона робить знаки уваги. Але, з якихось причин, у вас так і не виходило перейти на нову стадію. В кінці лютого щось вас обов'язково має зблизити. Можливо, вам дадуть спільне завдання. Або ви разом запишитеся на гурток. Або опинитеся в одній компанії на святі. Не прогавте момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи назвали найуспішніші знаки Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа зірвати джекпот або знайти гроші на вулиці, яким знакам Зодіаку усміхнеться доля.

Знай.uа писав, гороскоп удачі: які знаки Зодіаку цього тижня зійдуть збожеволіють від фарту.