Дзеркальна дата 20.02.2020 на думку фахівців несе у собі потужну енергетику. Однак ця енергія є як позитивною, так і негативною. Тому у цей день потрібно бути надзвичайно обережними зі своїми думками, щоб не накликати на себе біду.

Астрологи та нумерологи певні, що у цей день добро перестає боротися зі злом, а люди у свою чергу отримують унікальний шанс досягти своїх цілей. Проте важливо знати, як правильно відправити послання Всесвіту, щоб бути почутим і отримати бажане.

Дзеркальна дата, фото: nicstyle.ru
Дзеркальна дата, фото: nicstyle.ru

Комбінація чисел 20.02.2020 може значно підсилити, як позитивні, так і негативні бажання. І якщо в цей день ви схильні до поганого настрою, варто трохи відсторонитися від справ і почати творити все з боку. Саме по собі число 2 являє собою джерело життєвих сил. Воно активізує зростання творчого розвитку, допомагає поглянути на світ іншими очима.

Щоб правильно загадати бажання фахівці радять знайти 30-50 картинок, які символізують ваше найзаповітніше бажання: любов, діти, гроші, здоров'я, подорожі — і скласти в папку або завантажити у смартфон. Також треба додати туди кілька знімків, пов'язаних з вами. Після цього про папку слід забути, а коли бажання з часом почнуть здійснюватися, вам здасться, що це цілком логічний і закономірний розвиток подій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загадування бажань, фото: astro.clutch.ua
Загадування бажань, фото: astro.clutch.ua

Сімейні справи в такі дні краще вирішувати після обіду або після завершення трудового дня. Вдалий день нумерологи прогнозують домогосподаркам, які повністю сфокусовані на домашніх справах.

Фінанси і робота — це основна сфера життя на 20 лютого. Буде дуже продуктивний день для представників креативних професій і для тих, хто вкладає всі свої сили в просування нових ідей. Велика удача чекає сміливих людей зі сміливими ідеями і безстрашним характером. У такі дні велика ймовірність того, що в досягненні важливих цілей допоможе людина, яка раніше не вірила у ваші ідеї.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навесні життя цих знаків Зодіаку зміниться на краще, кому зірки подарують другий шанс

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі