Творці серіалу “Друзі” анонсували вихід спеціальної серії телепродукту. Увесь основний акторський склад культового серіалу погодився взяти участь у зйомках спеціального епізоду.

Цю інформацію підтвердила компанія WarnerMedia, яка володіє телеканалом HBO.

Відомими є ще декілька фактів. По-перше, мова йде лише про один епізод. При цьому це не є спін-оф, а серія стилізована під ток-шоу.

По-друге, усі шість головних акторів отримають по 2,5 млн доларів за свою роботу.

До офіційного підтвердження компанією, фанати затамували подих у передчутті, адже акторка Дженіфер Еністон опублікувала фотографію усіх шести друзів із підписом “Це відбувається”.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За останні десять років у Інтернеті можна було зустріти десятки випадків викиду неперевіреної інформації щодо повернення “Друзів” на екрани, проте це завжди був фейк. Деякі пристрасні фанати навіть “створювали” власні версії продовження серіалу - вирізали з різних фільмів, у яких зіграла легендарна шістка, кадри і монтували у короткі ролики.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у США покінчив життя самогубством зірка серіалу "Друзі": подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі пішов по стопах подруги Дженніфер Еністон, фанати в захваті.

Також "Знай.ua" писав як виглядають Еністон, Кокс, Кудроу, Перрі та інші зараз, їх не впізнати.