Стилісти підготували порад для жінок у віковій категорії за 40, які допоможуть візуально “омолодити” образ.

Шкіра обличчя з часом має тенденцію до зміни тону. Якщо ж шкіра страждає від проблемних моментів чи дуже виражених зморшок - спокійний і чіткий колір обличчя втрачається остаточно. Саме тому спеціалісти радять відмовитись від чорних і білих кольорів “зверху”, бо вони лише підкреслюють тон обличчя. Загалом усі темні кольори варто прибрати з верхнього одягу - кофтинок, футболок чи светрів.

Оптимальні кольори для жінок 40+, фото:vistanews.ru
Оптимальні кольори для жінок 40+, фото:vistanews.ru

Загальної рекомендацією є підбирати чисті, світла та неагресивні кольори - наприклад, світла бірюза, перлово-жовтий, небесно-блакитний. Натомість стилісти підготували кілька загальних рекомендацій для жінок різного типу. Білявка варто обирати кремові, кремово-рожеві, лавандові кольори. Ефектним є колір зеленого яблука, проте якщо жінка сумнівається у своїх формах - краще його не обирати. Шатенкам варто звернути увагу на гірчичний, кораловий і мигдальний. З останнім потрібно поводитись обережно: якщо його не вдало поєднати, образ матиме дешевий вигляд. Рудим жінкам можна обирати на колір фуксії і смарагдовий.

Оптимальні кольори для жінок 40+, фото:vistanews.ru
Оптимальні кольори для жінок 40+, фото:vistanews.ru

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше модний стиліст розкрила страшну таємницю Міддлтон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київський стиліст безкоштовно стриже бездомних (фото).

Також "Знай.ua" писав про брендовий секонд: як одягнутися за копійки і виглядати суперстильно.