Для багатьох молодят дуже важливе значення має дата, коли вони вступлять в шлюб. Як не помилитися з цією датою розповіла в інтерв'ю радіо Sputnik нумеро-психолог Олена Сонячна.

Експерт відзначає, що людям подобаються "красиві дати" за типом 02.02, 04.04, 06.06 або 10.10, а підготовка до свята для багатьох починається саме з вибору заповітного дня. Однак, за словами жінки, у кожної дати є своє значення. День, коли люди вступають у шлюб, може говорити про те, що закладено всередині партнерів. Саме тому потрібно дивитися не на цифри, а на те, що з ними пов'язано. За словами нумеролога, числа несуть в собі направляючий характер стосунків пари.

Весілля, фото mywed.by
Весілля, фото mywed.by

Олена Сонячна зазначає, що багато людей дивуються "красивості" чисел. Але кожна дата, складається з чисел, має свою структуру, наприклад, цифри 2,4,6 і 8 означають жіноче, подвійне начало. А ось 1,3,5,7,9 – це логічні цифри, чоловіче начало. Найважливіше значення цих чисел – інтуїтивне. "Вони несуть матеріальне, ресурсне значення і завдання. Питання – як число направляє людину на конкретну задачу", – пояснила експертка. Також вона зазначила, що щасливе сімейне життя для кожної пари виглядає інакше, але є і "циклічне" розуміння час, який для кого є кращим.

За словами нумеро-психолога, навесні грають весілля люди, які хочуть бути активними всередині себе. Літо вибирають пари, які представляють один для одного рівні можливості – таким чином, вони доповнюють і підсилюють один одного, починають світитися, стають одним цілим. Що стосується осені, то її вибирають ті молодята, які хочуть велике весілля. За словами експерта, осінь означає родючість і створення можливостей в сім'ї. А ось в зимовий час укладають кармічні шлюби, в цьому випадку люди прагнуть щось почерпнути, йде відпрацювання минулих втілень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Весілля Главред
Весілля Главред

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віктор Павлік одружується, молоденька наречена приміряла весільну сукню.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Місячний календар на 20 лютого позбавить від усіх ілюзій.

Також портал "Знай.ua" писав, що принцеса Беатріс і красень-мільйонер визначилися з датою весілля.