Цей день один з перших в місячному циклі, тільки з'являється серп, тому ви багато чого можете встигнути, використовуючи енергетику цього дня. Проте разом із зростанням енергії, виросте ще й агресія, тому вам доведеться захищатися і бути особливо обережними, щоб не стати жертвою. Усередині вас теж буде багато енергії і сил. Так як це один з перших днів, то потрібно почати його так, щоб задати курс всьому місяцю. Значить вам потрібно бути на позитиві, активними і доброзичливими. Все, що ви зробите або навіть подумаєте сьогодні хорошого, потім повернеться вам сторицею.

Постарайтеся не з'ясовувати стосунки, так як цей спір перетворитися в битву за лідерство, а вам це точно не потрібно. Стримуйте агресію, будьте м'якими і дипломатичними, але і думку свою теж зберігайте. Справа в тому, що енергетика цього дня дуже сильна і може змусити вас робити дивні речі. Навіть самі нешкідливі слова можуть призвести до поганих наслідків.

Гороскоп на лютий

У роботі вам потрібна наполегливість і бойовий дух. Навіть якщо до вас не сильно добре налаштовані директор або клієнти, це ще не означає, що ви повинні пасувати перед труднощами. Ви можете багато чого встигнути, якщо будете займатися справами, а не лінуватися і не намагатися просто досидіти до кінця робочого дня. В останньому випадку ви швидше отримаєте догану, ніж спокійне проведення часу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

Якщо ви захворіли або отримали травму, то потрібно відразу ж, як можна швидше йти до лікаря. Також в цей день дуже корисна лазня і фізичні навантаження, можете не шкодувати себе в плані вправ. Природа допоможе вам очистити організм і насититися киснем. А особливо добре займатися бойовими мистецтвами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні понеділок виявився дійсно важким днем. Стихія оскаженіла і наробила лиха по всій країні. В останні дні погода вирішила помститися за теплу зиму, таких жахів ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, відомий письменник і режисер розповів, коли потрібно насправді відзначати День жінки з якими традиціями він пов'язаний. І ні, це не 8 березня, навіть не сподівайтеся.

Нагадаємо, телеканал «Интер» втратив всякий сором і запустив в ефір програми, присвячені 23 лютому як Дню захисника Вітчизни, підняв таким чином скандал і ще раз показав свій проросійський напрям.