Астрологи поділилися дуже цікавою історією-схемою, яка може допомогти визначити, хто зі знаків Зодіаку допоможе в скрутну хвилину, а хто рятуватиме тільки свою шкуру. Так от, подумайте, з ким ви хочете опинитися поруч під час кризи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських астрологічних порталів.

В застряглому ліфті першим дасть про себе знати гучний Овен. "Що відбувається? Що це означає "застряг"?!", – скрикне він, нетерпляче тарабанячи в двері.

У ліфті, фото: YouTube
У ліфті, фото: YouTube

Лев відразу опиниться в центрі уваги і спробує взяти ситуацію під свій контроль: "Не хвилюйтеся! Я подбаю про це. Всю відповідальність беру на себе. Я розберуся з цим!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але цього не зможе допустити Скорпіон: "Ти? Та хто ти такий, чорт забирай? Чому саме ти будеш цим займатися? Я сам подбаю про це!".

Терези постараються вирішити проблему мирним шляхом, але так і не зупиняться на жодному з варіантів: "Не треба сперечатися. Давайте вирішимо цю проблему мирно. Може, покличемо на допомогу? Або давайте почнемо стрибати всі разом, щоб зрушити ліфт? Або все-таки почекаємо? Я не знаю… що ж нам робити?".

Близнюки демонструють готовність спілкуватися і знайомитися з іншими людьми: "Як справи? Звідки ти? Я просто приїхав у гості…". Вони вже встигли представитися всім й почали керувати шоу.

Рак впадає в депресію і починає розмовляти по телефону… Зі своєю мамою, звичайно!

Втручається Телець: "А в чому взагалі проблема?.. Ми могли б перекусити, поки чекаємо на допомогу". Після чого дістає з сумки цукерки, бутерброди і шоколадні батончики.

Діва нажахана: "На підлогу падають крихти! Де віник, де пилосос? Це якесь неподобство!".

Стрілець стоїть у роздумах з дорожньою сумкою. Він через цю подію пропустив рейс на літак до найекзотичнішого місця планети… Але нічого, в його голові вже дозріває план подорожі в інше найекзотичніше місце.

Поки Лев і Скорпіон б'ються, Козеріг, не втрачаючи холоднокровності, авторитарним тоном намагається змусити кого-небудь полагодити ліфт.

Водолій сам намагається що-небудь зробити (розсунути двері, висадити люк на даху кабіни) в надії врятувати застряглих людей.

Риби туляться в кутку: "О, Боже, це доля, ми всі помремо!!!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любовний березень – три знака Зодіаку зустрінуть свою другу половинку навесні.

Як повідомляв Знай.uа мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен — руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.

Знай.uа писав, значення цифр у нумерології і основні способи розрахунків.