Любовний гороскоп на 8 березня Овен

У цей день не варто занадто велику увагу приділяти деталям і дрібницям, яких у ваших стосунках з вашою коханою людиною накопичилося дуже і дуже немало. Шукаючи смітинку, можете не помітити колоду, хоча саме у неї є всі шанси стати справжнім каменем спотикання.

Любовний гороскоп на 8 березня Телець

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти ваші жарти, та й почуття гумору ваше буде здаватися їй дещо специфічним. Тому постарайтеся вибирати слова і анекдоти, замислюватися над тими історіями, які хочете розповісти – та й взагалі бути трохи обережнішими.

Любовний гороскоп на 8 березня Близнюки

Сьогодні вам варто присвятити разом з вашою коханую людиною час на милування природою, насолоджуватися свіжим повітрям і захопленням з приводу того, що у природи немає поганої погоди. Постарайтеся не зіпсувати ці чарівні хвилини з'ясуванням стосунків.

Любовний гороскоп на 8 березня Рак

Сьогодні вам варто поступитися своїми амбіціями - на другій шальці терезів лежить щось дуже важливе для вашої коханої людини. Свого ви доб'єтеся - просто трохи пізніше, а зараз пріоритетом повинні стати його інтереси.
Гороскоп на березень

Любовний гороскоп на 8 березня Лев

Вдалий день, щоб зайнятися особистими справами. Але не намагайтеся розділити це з коханою людиною: швидше за все, на сьогодні у неї зовсім інші плани. Навіть і не пробуйте - адже отримавши відмову, ви напевно почнете замислюватися про те, щоб пошукати більш зацікавленого компаньйона, а це може вилитися у деякі проблеми.

Любовний гороскоп на 8 березня Діва

Сьогодні ваша кохана людина буде спілкуватися не з вами, а зі своєю мрією, укладену у вашу оболонку. Тобто вам доведеться цілком і повністю відповідати очікуванням, або ж ви ризикуєте бути покинутим і забутим. Втім, є і ще один варіант: виявитися краще мрії вашої половинки!

Любовний гороскоп на 8 березня Терези

Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко зрозуміти, хто правий і хто винний у ваших з нею розбіжностях. Для вас же відповідь буде більш або менш очевидною. Зробіть все можливе для того, щоб разом прийти до правильного рішення, бо і ваше очевидне може не виявитися істинним.

Любовний гороскоп на 8 березня Скорпіон

Все те, за що ви так переживаєте і що має відбутися сьогодні у вашому особистому житті, відбудеться в кращому вигляді. Головне, поводьтеся адекватно і постарайтеся враховувати мінливу обстановку. Зірки в цей день на вашій стороні, а значить, все вийде!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Закохані, фото Знай.uа
Закохані, фото Знай.uа

Любовний гороскоп на 8 березня Стрілець

Сьогодні ви будете досить мляві і безініціативні. Вам залишиться сподіватися лише на те, що ваша кохана людина візьметься за всі ваші спільні справи з подвоєною енергією і погодиться вирішити деякі ваші проблеми.

Любовний гороскоп на 8 березня Козеріг

В цей день дуже важливо дякувати вашій коханій людині за все те хороше, що вона для вас робить. Бажано ще сказати "дякую" як за її бажання щось робити, так і за її існування у вашому житті в цілому.

Любовний гороскоп на 8 березня Водолій

Якщо сьогодні ви твердо вирішили призначити побачення, то краще призначити його на 7 годин вечора. По-перше, число щасливе. По-друге, романтика вечора порадує вашу половинку в таке свято. А по-третє, десь о 19.15 зірки обіцяють всім Водоліям приголомшливу удачу!

Любовний гороскоп на 8 березня Риби

Не забудьте сьогодні про ваше минуле кохання. Втім, навіть якщо ви дуже захочете про нього не згадувати, воно саме безцеремонно увірветься у ваше життя – в кращому випадку потужною хвилею ностальгії. Тому будьте готові до такого нашестя і продумайте методи боротьби з ним.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, жодних пільгових 100 кВт/рік більше не буде.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека.