Шість років дівчина щодня наносила макіяж і не змивала косметику навіть вночі. Нарешті вона зважилася постати перед своїм хлопцем справжньою.

Макіяж зі школи

Молода дівчина Аполліана Ллевелін — фанатка косметики. Вона обожнює засоби для догляду за собою, а нова помада для неї — справжнє свято. Дівчина витрачає величезні суми грошей на косметичні засоби: на рік у неї йде близько 400 000 рублів.

Аполлиана щоденно наносить макіяж, ще чотири дні в тиждень вона звертається в салон для професійної допомоги, а все для того, щоб бути привабливою для свого хлопця Біллі.

Краса, Фото bigpicture.ru
Краса, Фото bigpicture.ru

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З Біллі Моулом дівчина разом 5-ий рік, а наносити косметику початку на рік раніше. Ще в школі Аполлиана брала участь і перемагала у конкурсах краси. Саме тому вона почала захоплюватися косметичними засобами.

Краса, Фото bigpicture.ru
Краса, Фото bigpicture.ru

Юна школярка захищалася від нападок однолітків, які заздрили через отриманого нею звання королеви краси.

Хлопець Аполлиани весь цей час бачив її тільки нафарбованою. Вона не змивала макіяж навіть на ніч. А іноді вранці Аполлиана спеціально прокидалася раніше, щоб оновити нанесену косметику. Іноді він казав їй, щоб вона здалася йому в природному вигляді, але дівчина наполягала, що макіяж робить її впевненішою і бажаною.

Краса, Фото bigpicture.ru
Краса, Фото bigpicture.ru

Впевненість у природному вигляді

Нарешті, дівчина зважилася здатися перед Біллі без косметики. Вона зізналася, що було хвилююче прати її і робити фото. Але коли Аполлиана отримала свої знімки, то була здивована.

Краса, Фото bigpicture.ru
Краса, Фото bigpicture.ru

На неї дивилася справжня красуня. А Біллі, побачивши свою кохану, навіть пообіцяв заховати всю косметику на час, щоб частіше бачити Аполлиану без макіяжу.

Дівчина зрозуміла, що варто частіше з'являтися без косметичних засобів, адже аж ніяк не косметика робила її такою красивою в очах коханої людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше публікували рейтинг телефонів з гарною камерою: як вибрати найкращу модель.

Як повідомляв портал Знай.uа, львівські школи потрапили в топ-100 найкращих України, Ейнштейн би позаздрив.

Також Знай.uа писав, топ-10 простих способів подорожувати світом майже безкоштовно.