Трапляються жінки, яким роки йдуть лише на користь. Астролог назвав, хто із знаків Зодіаку щасливиці. Ці жінки з роками розквітають і лише гарнішають.

Козеріг

Відкриває перелік улюблениць фортуни Козеріг. В юності дівчата цього знака виробляють на однолітків враження дорослих, навчених життям жінок. В їх очах відчувається невластива молодості серйозність. Конфлікт реального віку і стану душі відбивається на зовнішності дівчини-Козерога.

Козеріг
Козеріг

Але з часом, коли вік душі приходить у відповідність з паспортними даними, оточуючі помічають, наскільки покращала жінка-Козеріг. Впевненість у собі надає їй особливий шарм. Успіх, якого вона досягла в кар'єрі, прикрашає краще будь-яких коштовностей, додає блиск очам. Вона ніколи не вдає з себе фатальну спокусницю, але в ній присутня якась загадка, яка приваблює чоловіків.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В молодості стриманий діловий стиль виглядає трохи безглуздо віком, але з роками набуває стриманий шик. Жінка-Козеріг використовує мінімум косметики, і при цьому примудряється виглядати свіжо і молодо.

Таємниця Козерогів у тому, що у більш зрілому віці жінки починають заповнювати те, чого не дозволяли собі у молодості. А ще мають стремління до всього нового - це запорука молодості і завжди гарного настрою.

Терези

Дівчата, народжені під сузір'ям Терезів, занадто сильно переживають період становлення, схильні бачити в собі найгірші риси. А внутрішній конфлікт неминуче накладає на саме симпатичне личко тінь непевності в собі, перетворює гарненьку дівчину в простушку.

Терези
Терези

З часом представниця знаку Зодіаку спочатку інтуїтивно, а потім свідомо знаходить власний стиль в одязі, вчиться правильно доглядати за собою. Віртуозно вміє підкреслювати достоїнства за допомогою косметики. Вона починає приймати свої недоліки, вивчає сильні сторони, пізнає себе. В результаті, коли її подруги починають в'янути, а її краса стає очевидною для оточуючих.

Жінка-Терези розуміє, що світ краси, моди, розкоші – її рідна стихія. Жінки цього знаку вміють так підібрати одяг і аксесуари, щоб весь вигляд вийшов не просто вражаюче красивим, але цілісним і гармонійним.

З віком жінки-Терези стають справжніми фахівцями у спілкуванні з протилежною статтю. Чоловіки цінують їх ніжність, чарівність, розум, легкий характер. Терези завжди оточені шанувальниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що від чого варто позбутися і на що звернути особливу увагу, щоб завжди були гроші.