Є стереотип, що почуття закоханості можуть відчувати абсолютно всі люди без винятку. Однак, в реальному житті, не в поезії, все далеко не так.

Про те, які знаки Зодіаку не вміють кохати, розповіла відома астролог Людмила Булгакова.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Козеріг

Про його суть говорить девіз: "Я використовую". З одного боку, вони дуже розважливі й експлуатують все і вся, що може принести їм користь: обставини, ситуації, своє соціальне і професійне становище і, як це ні сумно, ставлення до них інших людей — родичів, друзів і коханих. Причому Козероги ніколи не вважають таку лінію поведінки за сором, тому що — на їх погляд — в цьому житті всі використовують усіх, і вони можуть тільки пишатися тим, що роблять це першими і отримують дивіденди, які хтось упустив.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Близнюки

Його представники такі непостійні, що не можуть визначити, кого ж їм, власне, покохати, а тому не люблять нікого. Гоголівська Агафія Тихонівна, яка мріє про ідеального нареченого і бажає приєднати губи одного до носа другого, додати розв'язності третього і дородности четвертого, напевно народилася під знаком Близнюків. Існуюче у них всередині двовладдя (а цей знак — найдвоїстий в Зодіаці, Терези і Риби значно поступаються їм в цій якості) не дає Близнюкам раз і назавжди визначитися зі своїми вподобаннями. Сьогодні їм подобається одне, завтра — інше.

Телець

Його представники не поспішають любити, перш за все, з причини своєї приземленості і пристрасті до чуттєвих задоволень — хорошої їжі, комфорту, сексу. Ну, а оскільки все це дуже складно поєднується з піднесеними почуттями, не дивно, що Телець заслужив репутацію одного з найбайдужіших знаків Зодіаку. Серйозну роль у цьому сенсі відіграє неповороткість — в даному випадку, не фізична, моральна: вони не вміють спілкуватися з представниками протилежної статі, незграбно заводять романи і фліртують, так і дбати про людину, яка знаходиться поруч, не вміють.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, успіх в кишені і щастя на обличчі — знаки Зодіаку, для яких 2020 рік стане кращим в життя.

Як повідомляв Знай.uа любовний березень – три знаки Зодіаку, які зустрінуть свою другу половинку навесні.

Знай.uа писав, мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен - руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.