Поки пандемія коронавіруса поширюється по світу, а в Києві зареєстрували ще 7 випадків зараження, люди вчаться пристосовуватися до нових (сподіваємося, що тимчасовим) умов життя в карантині. Люди в цій ситуації вдається не тільки зберегти оптимізм, але і залишатися красивими.

Захисні маски - обов'язковий атрибут для тих, хто виходить на вулицю. Найменше цей аксесуар подобається дівчатам. Адже за масками доводиться ховати симпатичні личка і красиві губки. Але вихід є.

Так наприклад у мережі поширюється відеоролик, де візажистка makeupxasena наносить макіяж прямо поверх маски, роблячи її практично непомітною на обличчі!

Навряд чи цей лайфхак підійде для щоденної практики. Ніхто не буде витрачати на це години вранці, та й взагалі при такій епідеміологічної обстановці краще залишатися вдома. Крім того, щоб так замаскувати маску (пробачте за тавтологію), потрібні роки й роки практики візажиста.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це, швидше, ефектна демонстрація з серії "дивіться, як я можу". А вона дійсно може! Дивіться, насолоджуйтесь, захоплюйтеся і будьте здорові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хворий на коронавірус нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття: "Температура піднялася". Схоже так у нього починалася пневмонія.

Як повідомляв портал Знай.іа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.іа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим на коронавірус на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив в коментарях журналістам.