Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не бояться вірусів та інфекцій. Виявляється, є серед знаків Зодіаку щасливчики, які набагато рідше за інших застуджуються і хворіють різними вірусними інфекціями. Вони володіють відмінним імунітетом і хворіють набагато рідше за інших представників зодіакального сузір'я.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Раки
Ці знаки Зодіаку дуже відповідально ставляться до свого здоров'я і до всього, що з ним пов'язано. Їм абсолютно не чужі заходи профілактики, вони рідше за інших схильні до шкідливих звичок і частіше ведуть спортивний спосіб життя. Крім того, Раки уважно ставляться до свого раціону харчування і тому їм не страшні різні віруси, так як вони фізично здорові люди.

Козероги
Представники цього знака Зодіаку відрізняються надмірною обережністю і якщо загрожує якась біда, саме Козероги приймуть всі заходи для того, щоб убезпечити себе і близьких від найменшого ризику зараження. Козероги також володіють прекрасним імунітетом, тому їм інфекції теж не страшні.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стрільці
Життєрадісні і активні Стрільці практично завжди зберігають спокій і не піддаються паніці. Ці щасливчики мають дуже міцну нервову систему і на думку астрологів, ризик зараження інфекціями та вірусами у них мінімальний. Крім того, Стрільці – самі везучі знаки Зодіаку у всьому сузір'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скорпіонам варто забути про надмірності, а Водоліям не завадить відпочити від амурчиків - любовний гороскоп на 29 березня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козерогам краще відмовити від обіцянок, Раки зможуть виправити помилки, а плани Терезів підуть прахом - гороскоп на 29 березня.

Також "Знай.ua" писав, що гороскоп на тиждень з 30 березня по 5 квітня попереджає Тельців, Козерогів і Риб про зміни.