Овен

Овен
Овен

Не жертвуйте часом, і не витрачайте сили на вирішення чужих проблем – в ці дні у вас і своїх клопотів більш ніж достатньо. Вас завалять цікавими, але складними завданнями по службі і багатьом Овнам доведеться налагоджувати відносини з діловими партнерами. Але в кінці тижня ви зможете розслабитися і влаштувати собі відпочинок.

Телець

Телець
Телець

Повторюйте про себе головне правило дипломатії – жодних конфліктів і з'ясування стосунків. На цьому тижні вам доведеться бути майстрами компромісу – вашу нервову систему без кінця будуть випробовувати на міцність. Тиждень буде багатим на зустрічі з впливовими партнерами і переповненим важливими угодами.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Багато хто з Близнюків зуміє втілити свої ідеї та отримати підтримку від впливових знайомих. Але плани бажано не афішувати – весняне сонечко діє на конкурентів, і вони дуже активні та енергійні. Для вирішення фінансових питань найбільше підходить четвер.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

На цьому тижні вам доведеться займатися кількома справами одночасно. Вчіться планувати час, і не відволікайтеся на порожні розмови. У цей весняний період ідеями Раків зацікавляться потенційні романтичні партнери – будьте наполегливішими, і ви неодмінно досягнете успіху.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Не нехтуйте можливістю отримати кваліфіковану юридичну або медичну допомогу - вона може вам знадобитися. У середу ви відчуєте, що нескінченні проблеми і затримки в роботі переповнюють чашу вашого терпіння, тим не менш, постарайтеся зберігати холоднокровність.

Діва

Діва
Діва

Ви будете щасливі, як ніколи. Навіть якщо кому-небудь прийде в голову перешкодити вам у ваших починаннях - нічого не вийде. Однак у вас можуть виникнути проблеми з тим, як все встигнути. Але не намагайтеся економити час на процесі обмірковування, не приймайте поспішних рішень, щоб потім не шкодувати про це.

Гороскоп на квітень

Терези

Терези
Терези

Тиждень обіцяє бути кращим за попередній, але тривог і хвилювань все одно не уникнути. Якщо ви захочете захистити себе від небажаних емоцій, поменше говоріть про те, що вас засмучує і дратує. У вихідні бажано бути обережнішими в спілкуванні з близькими людьми.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Ви кохаєте та кохані. І це надихає вас на успіхи в різних сферах життя: від роботи до творчості та кулінарії. Порадуйте своїх близьких незвичайниою стравою. І в професійній сфері все складається активно і позитивно. Насолоджуйтеся компліментами, що звучать навколо - ви їх заслужили.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Залиште свої ідеї при собі - повідомляти про них оточуючим, особливо керівництву, поки рано. У вас можуть бути різні погляди на ситуацію, що загрожує призвести до конфлікту. Тиждень може сплутати ваші плани, готуйтеся швидко реагувати на зміни.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Для реалізації планів вам доведеться неабияк потрудитися. Ділові зустрічі та поїздки можуть пройти неспокійно, але, в кінцевому підсумку, ви досягнете бажаних результатів. Зараз вам по силам організація будь-якого цікавого і незвичайного заходу. Тиждень також гарно підійде для спілкування з родиною та друзями.

Водолій

Водолій
Водолій

Цілком імовірна досить різка зміна діяльності. При цьому зовсім не обов'язково змінювати роботу - просто з'явиться інша тема або навіть цілий напрям. Прийміть допомогу колег, вона буде вельми до речі. В кінці цього тижня ви відчуєте раптову зміну ритму - замість напруги прийде легкість, у справах відкриється друге дихання.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Одне ваше слово може повністю змінити весь хід подій. Краще не вживати ніяких рішучих дій. Залишіть все на своїх місцях, а поки розберіться з усіма побутовими питаннями. Другу половину тижня бажано присвятити відпочинку і відновленню сил. Корисноми будуть помірні фізичні навантаження.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про найкрасивіших дружин українських депутатів.

Також портал "Знай.ua" писав, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.