Квітень буде вдалим місяцем для нових починань, однак зірки і планети можуть внести свої корективи. Астролог Анжела Перл дала поради для залучення в життя добробуту і пояснила, як не оступитися за крок до досягнення мети.
Овен
Квітень почнеться для них активно і дещо сумбурно та внесе корективи в життя. В результаті Овнам доведеться вступити в боротьбу за своє щастя. Астролог рекомендує слідувати доводам розуму, щоб не помилитися. Овнам не варто вірити всьому, що вони чують. Самостійна робота та відповідальність допоможуть впоратися з труднощами і приведуть до успіху.
Телець
Тельцям на початку місяця астролог радить не квапити події і перший тиждень присвятити плануванню. Саме через це справи можуть сповільнитися, тому важливо зберігати пильність, а також мати запасний план. В цілому місяць буде вдалим для всього, що було заплановано, однак у квітні важливо пам'ятати про те, що емоції можуть нашкодити. Тельцям радять частіше слухати голос розуму і не потурати миттєвим примхам.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Близнюки
Перший тиждень варто присвятити плануванню та активній роботі. Близнюкам астролог рекомендує виключити поспіх, щоб не помилитися. Після 10 числа ситуація проясниться, і представники знаку зможуть зрозуміти, який напрямок обрати, щоб досягти всього, що заплановано. У цьому місяці не можна вірити пліткам і чуткам, а також погоджуватися на сумнівні авантюри.
Рак
Квітень розпочнеться дещо сумбурно, і в перші 10 днів місяця астролог радить Ракам залишити поспіх. Справи можуть сповільнитися, а значить, з'явиться час для планування і складання списку справ. Після 10 числа ситуація проясниться, і Раки зможуть втілити в життя свої ідеї. Варто звернути увагу на фінансове становище, не витрачати зайвого і не довіряти сумнівним пропозиціям.
Лев
Левам початок квітня астролог рекомендує провести неспішно та сповільнитися. Однак Левам може не вистачити терпіння. Важливо почати місяць з обережністю, відмовитися від прийняття поспішних рішень і необдуманих вчинків. Після 10 числа ситуація проясниться, і Леви зможуть знову братися за справи, брати активну участь у всіх сферах життя, а також налагоджувати особисте життя.
Діва
З'єднання Марса з Сатурном з 1 квітня змусить Дів сповільнитися. Їх вплив позначиться на діловому середовищі, тому представникам знаку потрібно бути терплячішим. Попри тимчасову затримку, Діви зможуть подолати будь-які труднощі. Багато питань буде стосовно особистого життя, і Дівам доведеться розв'язувати особисті питання паралельно з роботою. А це позбавить їх сил. Тому Дівам важливо поповнювати запас сил і відпочивати.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Терези
Початок місяця буде досить напруженим. Вплив планет буде сповільнювати народжених під цим знаком. Терезам не можна поспішати і ризикувати. До кінця тижня ситуація стабілізується, і вони зможуть знайти вихід зі становища. Астролог радить весь місяць дотримуватися розумної економії у всьому, а саме: не витрачати зайвого, відновлювати сили і своєчасно відпочивати, щоб не втрачати набраної швидкості і виконати все заплановане в строк.
Скорпіон
Скорпіони на початку тижня зіткнуться зі сповільненням справ. У них не буде можливості вирішити багато питань. Через вплив планет поспішати немає сенсу. Перенапруження не призведе до успіхів. Наприкінці тижня ситуація налагодиться, і Скорпіони отримають додатковий імпульс до розвитку. У квітні астролог рекомендує приділити час близьким, щоб зміцнити родинні зв'язки.
Стрілець
Стрільці не зможуть почати місяць активно через вплив планет, які гальмуватимуть справи. В цей час астролог рекомендує відмовитися від підписання важливих документів, а також не планувати поїздок. Проте Стрільці зможуть провести час з користю і отримати нові знання, щоб активно зайнятися справами на наступному тижні. Також астролог радить не довіряти оточенню, щоб не потрапити в пастку.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Козеріг
Козерогам астролог рекомендує відмовитися від поспіху і впертості з 1 по 7 квітня. Розміщення планет сповільнить їх. Початок місяця найкраще провести спокійно, обмежити витрати і запастися терпінням. Не виключено, що перший тиждень пройде надмірно активно, коли навантаження буде дуже багато. Однак Козероги зможуть впоратися з таким станом справ.
Водолій
У перші дні квітня з'єднання Сатурна з Марсом буде диктувати Водоліям свої умови. У перший тиждень астролог рекомендує зайнятися зняттям напруги і залишити поспіх. Обережність і увагу до дрібниць дозволять Водоліям подолати тимчасові труднощі, щоб почати задумані проекти і втілити в життя нові ідеї. Загалом місяць буде вдалим для розвитку і досягнення цілей.
Риби
На початку місяця Риб чекає пауза, пов'язана зі з'єднанням Марса з Сатурном. Ці планети будуть давати уповільнення, через яке Рибам доведеться долати перешкоди. Попри те, що квітень почнеться з такої події, Риби зможуть досягти успіху, якщо залишать поспіх і не будуть приймати необачних рішень.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше гороскоп для всіх знаків Зодіаку на період карантину — Скорпіонам — самоізоляція, а Левам — приємні сюрпризи

Як повідомляв портал "Знай.ua", гороскоп невірності: хто зі знаків не проти "пірнути у Бермудський трикутник"

Також "Знай.ua" писав, що удача до них прийде разом з сивиною – якому знаку Зодіаку світить безбідна старість. Астрологи назвали знак Зодіаку, якому пощастить у старості