Дісней порадував своїх фанатів анонсами відразу кількох новинок, які вийдуть в найближчі три роки. У 2020 році вийдуть три нових мультика і фільму. Першим побачить світло “Мулан”, прем'єра якого в Сполучених Штатах відбудеться вже 24 липня. Далі буде пауза довжиною в 3 місяці, після чого оновлення посиплються, як з рогу достатку. 16 жовтня буде випущений “Французький диспетчер”, а через два тижні на екрани вийде “Чорна вдова”. Реліз призначено на 6 листопада. Ще через місяць, 11 грудня, відбудеться прем'єра фільму “Головний герой”.

Дісней
Дісней, Скріншот з Youtube-каналу ТОП Фильмов


Лютий 2021 року буде ударним для шанувальників Дісней. З різницею в тиждень вийдуть відразу два фільми. Зокрема, 12 лютого в прокат вийдуть “Вічні”, а 18 лютого – “Тор: любов і грим”. 30 квітня вийде новий сезон мультсеріалу “Закусочна Боба”. Влітку фанати Діснея насолодяться “Круїзом по Джунглях” (30 липня), але головна прем'єра року призначена на 5 листопада. Саме тоді вийде “Доктор Стрендж 2”.
На 2022 року призначено три прем'єри, але всі гучні. Восьмого травня на екрани вийде “Чорна Пантера 2”. Потім настане затишшя до липня. Восьмого липня у прокат вийде “Капітан Марвел 2”, а слідом, 29 липня, і “Індіана Джонс 5”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" зізналася, що помирає від раку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна зірка Disney трагічно померла після боротьби з раком.

Також портал Знай.uа писав, що зірка фільму "Няня Макфі" Рафаель Коулмен помер у віці 25 років.