Гороскоп на вівторок, 7 квітня 2020 року за картами Таро для всіх знаків Зодіаку пророкує емоційні гойдалки і ризик завдати шкоди своєму здоров'ю.

Карти рекомендують бути свідомими і вельми обережними.

Овен – Трійка Чаш
Овнам у вівторок має в усьому щастити. Гороскоп радить приймати рішення максимально твердо, але при цьому не йти проти течії. У злагодженій команді ви зможете досягнути дуже багато чого. При цьому лідер вам не знадобиться – ви будете гармонійно доповнювати один одного.

Телець – Відлюдник
Гороскоп на вівторок радить Тельцям відпочити і перевести дух. Можливо, варто усамітнитися, виїхати за місто, де зовсім немає людей. Ну чи просто провести час вдома у своїй кімнаті, дотримуючись актуальних нині правил самоізоляції в повній мірі. Зробіть паузу, щоб переосмислити важливе.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Близнюки – П'ятірка Мечів
День може виявитися непростим. Безліч завдань і незакритих питань зваляться вам просто на голову. Відпочити на самому початку тижня не вийде, проте і впадати в паніку теж не варто. Просто перетерпіть цей період і незабаром вам нададуть вам відмінну можливість для релаксу.

Рак – Шістка Денаріїв
Раки останнім часом відчувають емоційне навантаження. Напруга може спровокувати проблеми зі здоров'ям, тому будьте дуже обережними. Хворіти нині вкрай небажано, тим більше, що це може позначитися і на стані ваших близьких. Бережіть себе.

Лев – Десятка Денаріїв
Левам у вівторок, 7 квітня випаде можливість відпочити в колі сім'ї і насолодитися плодами своєї праці. Успіхи дітей, забезпечена старість батьків, міцні узи шлюбу можуть стати приводом для гордості. Також деяких представників порадують новинами про спадщину і успішне вирішення сімейних проблем.

домашній затишок, ілюстративне фото з вільних джерел
домашній затишок, ілюстративне фото з вільних джерел

Діва – Імператриця
Плодючість – ключове слово цього дня. Сьогодні у вас з'явиться неймовірна здатність генерувати ідеї і будувати грандіозні плани. Може з'явитися і гостра потреба в емоційній насолодй і коханні. Гороскоп на 7 квітня для Дів радить їм провести вечір наодинці зі своєю половинкою. Самотні Діви отримають важливий знак від предмета обожнювання. Або нарешті знайдуть його.

Терези – Четвірка Чаш
Емоційний стан Терезів в даний час знаходиться в досить складному стані. Справа в тому, що ви занадто близько підпускаєте до себе негатив, який звалюється з боку. Варто сформувати навколо себе якийсь щит, який буде оберігати вас. Цим щитом може стати любов і підтримка близьких.

Скорпіон – Верховна Жриця
Скорпіонам у вівторок, 7 квітня варто переосмислити методи впливу на ту чи іншу ситуацію. Вам краще побути в ролі спостерігача і не приймати ніяких рішень. Особливо, якщо вони можуть вплинути на інших. Дивіться на все з боку, і так всі пазли складаються самі по собі. Навіщо напружуватися?

ілюстративне фото pinterest
ілюстративне фото pinterest

Стрілець – Сонце
Вам випала одна з найкращих карт! Задоволення, визнання, багатство, слава, пошана і повага – ось, що вона обіцяє. День пройде під знаком тотального благополуччя і безтурботності. Все вдаватиметься без особливих зусиль. Перед вами відкриті всі двері, а на всіх перехрестях буде горіти зелене світло. Насолоджуйтеся подарунком долі.

Козеріг – Четвірка Жезлів
Козерогам на вівторок гороскоп прогнозує вдале завершення якоїсь справи та початок вельми продуктивного тижня. Крім того, сьогодні тема стосунківі, насамперед, романтичних, може актуалізуватися. Не нехтуйте спілкуванням з близькими та рідними.

Водолій – Блазень
Водолії останнім часом дуже часто поринають у мрії, але варто жити і в реальному світі. Концентруючись на ілюзіях, ви не помічаєте важливого, а це може призвести до негативних наслідків. Ви можете пропустити сигнали організму і захворіти, або ж потрапити під приціл шахраїв і через неуважність бути обдуреними. Підбадьоритеся!

сум, ілюстративне фото gazeta
сум, ілюстративне фото gazeta

Риби – Паж Денаріїв
Рибам загрожують неприємності, пов'язані з фінансами. Є ризик зробити необачну і вкрай невдалу покупку або ж втратити велику суму. І все це тільки через вашу несерйозність. Візьміть себе в руки і почніть тверезо сприймати ситуацію і оцінювати всі ризики.