У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого краще самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному навіть у коронавірусний карантин.

Скунси дуже милі, симпатичні і ласкаві тварини… поки не повернуться до вас задом.

****

Ви знаєте, на карантині вдома зовсім не нудно! Але як таке може бути, що в 1 кг пакету рису 2789 зерен, а в іншому 2804?

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

****

Роби добро і люди до тебе потягнуться. Ну як, люди - ледарі, дармоїди...

****

Приходить божа корівка в аптеку і запитує: "Можна мені що-небудь від чорних плям?"

****

Коктейль з листям м'яти - мохіто.

А коктейль з листям конопель - хіхіто.

****

Моя знайома блювала, щоб протверезіти. Потім, щоб схуднути. Тепер блює, тому що вагітна. Що за життя у людини.

****

- Не намагайся зрозуміти те, чого не розумієш.

- Не зрозумів.

- Не намагайся.

****

В дитинстві бабуся мене годувала, годувала, годувала, примовляючи, що я самий розумний і красивий. Тепер ніяк не можу знайти дівчину, яка любить товстунів і так само глибоко, як бабуся, розбирається в людях.

****

Малюк тиждень зводив з розуму бабусю. Ходив і казав: "Молися і кайся"… Виявляється у нього просто улюблений мультик "Малюк і Карлсон".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше