У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого краще самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному навіть у коронавірусний карантин.

Чорний чаклун-маг у восьмому поколінні наведе на ваших сусідів порчу: дзвінки і сопіння по телефону о 3 годині ранку, спалювання поштової скриньки, накладання закляття перед дверима...

****

Півень прикотив у курник страусине яйце:

- Я не хочу вас критикувати, милі пані, але подивіться, як працюють інші!

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

****

НП сталася в лабораторії "Huggies" при випробуванні нового підгузника. Виявилося, що новий підгузник не тільки дихає, але і думає, а після використання брудно лається.

****

Переливання крові застосовується вже досить давно... Коли ж почнуть переливати підшкірний жир? Я змогла б врятувати від виснаження невелике африканське село.

****

Так, я звір у ліжку. А точніше - коала. Я можу спати по 22 години на добу.

****

- Софа Львівна, а шо це ваша невістка Зося така худа?

- Роза Мойсеївна, а де ж ви бачили, шоб на гадюк сало наростало?!

****

Ніщо так не захищає від вагітності, як халат, бігуді та огіркова маска.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше