Як відомо, коронавірус для багатьох став справжнім випробуванням як для здоров'я, так і для стосунків. Про те, як зрозуміти, що карантин може стати крахом для пари розповів ведучий "Кохання на виживання" Олег Кензов.

Олег Кензов, пресслужба Нового каналу

Так, чоловік сам пережив два важких розставання. Навіть освіта психолога не вберегла його від серцевих ран. Кензов вирішив поділиться власним досвідом і першими дзвіночками розставання.

1. Нестерпне товариство один одного

Раніше можна було легко "втекти" від стосунків на роботу або навчання, тепер же доводиться безвилазно перебувати під одним дахом. Партнер дратує, бентежить чи викликає огиду. Це привід замислитися.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

2. Немає підтримки

Якщо у важкі часи друга половинка приносить більший стрес, ніж самі обставини – швидше за все, у таких стосунків немає майбутнього. В парі важлива підтримка один одного та взаємодопомога.

3. Скандали

З'ясовувати стосунки в парі – це нормально. Варто відкрити рота одному, як другий "стає в позу" і починаються словесні баталії. Гірше, коли при цьому пара принижує одне одного. Такі скандали можуть закінчитися розривом відносин.

Відносини, пресслужба Нового каналу

4. Байдужість

Вам абсолютно все одно, захворієте ви або ваш партнер, чим він зайнятий, і наскільки йому складно зараз. Головне, щоб це все швидше закінчилося.

5. Немає спільних планів

Ви не мрієте, як після карантину разом поїдете у відпустку за кордон або за місто на прогулянку по улюбленому лісі. А якщо і думаєте, то бачите майбутнє без другої половинки і плануєте його тільки для себе.

6. Немає фізичного контакту

Ви перестали обніматися і цілуватися. Зовсім не торкаєтеся один до одного і навіть в очі не дивіться. У таких відносинах також немає майбутнього.

Слід зазначити, що не варто відразу "рубати з плеча" і збирати валізи. Але слід замислитися про те, що відносини виглядають нездорово. Любов – не рабство, а оазис, куди кожен раз хочеться повертатися.

Відносини, пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські близнючки вийшли заміж за близнюків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк 10" закінчився істерикою, сльозами і гучним скандалом.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові, незважаючи на карантин, продовжують реєструвати шлюби.