Рак

У представника цього знака Зодіаку проблеми з мораллю. Ракам здається, що вони міцні, працьовиті, відкриті та чесні. Проте їх працездатність поєднується з невмінням заробляти, а чесність "компенсується" відсутністю душевного такту. Також Рак пре напролом до однієї йому відомої мети, виглядає як справжній Термінатор, тільки потім виявляється, що мета недосяжна або її просто немає. А репутація вже зіпсована.

Гороскоп, pxhere

Козеріг

Козероги мають манеру бубоніти з будь-якого приводу та читати мораль всім підряд. Також у них відсутня поблажливість. Козероги легко розчаровуються у тих, хто не виправдав їхніх надій. Але, в теж час, вони пред'являють занижені вимоги до себе, завжди знаходячи виправдання.

Стрілець

Стрільцям подобається з'ясовувати відносини і доводити оточуючих до кипіння. Іноді вони роблять це за чужий рахунок –– дадуть наводку, зіштовхнуть лобами, а далі сидять і з задоволенням підбурюють. Іншими словами, Стрілець – ідеальний троль, який заряджається від негативних емоцій і ситуацій.

Гороскоп, pxhere

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астролог назвав знаки Зодіаку, для яких наступні десять днів стануть переломними.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог назвав найбільш жадібних представниць Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, що друга половина квітня може принести хороші новини для тих, хто вже втомився від життєвих негараздів.