Як відомо, в майже в кожній країні світу є власній звички прийому їжі за столом. Так, в когось вони звичні, наприклад, їсти лише виделкою та ложкою, а в когось навпаки - столові прибори – це зло. Відтак, у мережі розповіли про найцікавіші "обряди" за столом жителів з різних куточків світу, пише "Моя планета".

Виделка та ложка.

У Таїланді вилка і ложка подаються на стіл одночасно, але використовуються не так, як звикли європейці. Так, виделка потрібна лише виключно для того, щоб перекласти їжу в ложку, а потім вже відправити в рот. Щоправда, в деяких провінціях і досі їдять по-старому - руками.

Рибна прикмета

Є в Китаї за столом одна рибна звичка, за якою прийнято їсти рибу поступово та в жодному разі не перевертати – спочатку варто відокремлювати верхній шар, потім скелет і тільки після нього прийматися за нижній шар. Існує давнє повір'я: якщо перевертати рибу, точно так же буде перевертатися човен під час наступної риболовлі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитина їсть супчик

Без рук

У Чилі правила етикету куди більш формальні, ніж в інших південноамериканських країнах. Так, у цій країні заведено їсти стейк, салат, піцу, сендвіч або картоплю фрі, користуючись виключно ножем і виделкою. Тому, якщо ви вирішите забігти в заклад громадського харчування, щоб перекусити сендвічем, не дивуйтеся, побачивши, як люди їдять їх зі столовими приборами.

Чай на дні

Кількаденна заварка - це страшний сон степового жителя, адже чай в Казахстані, Киргизії, Узбекистані, Туркменістані і Таджикистані - щось більше, ніж просто напій. Їм відкривається і завершується будь-яка трапеза, їм зустрічають гостей, протягом дня і в перервах між прийомами їжі він може подаватися окремо. І варто зауважити, що кожен раз вони заварюють свіжий xfq.

Чаювання

Дивіться під ноги

Цікава звичка є в Іспанії. Там популярність закладів обирають не за відгуками, а по ... сміттю під ногами. Так, прикмета "чим більше сміття, тим популярнішими місце" працювала і буде працювати завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів підготували рецепт корисного картоплі фрі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні значно знизилися ціни на продукти в магазинах.

Також "Знай.ua" писав, що модель поділилася оригінальним рецептом для хорошого та швидкого сніданку.