У наш час майже всі фотографують і фотографуються самі і до послуг фахівців вдаються вкрай не часто. Але весільна фотосесія — це святе.

Тому нині весільний фотограф — престижна професія. На цьому ринку ″виживають″ лише професіонали, випадкові люди з цього жанру випадають швидко, адже довірити таку важливу справу можна лише справжньому майстру. А весільні тренди міняються від сезону до сезону, важливо лишень за ними встигати.

І дивлячись на весільні фото своїх бабусь і дідусів, нам дивно помічати, що було всього дише декілька поз, які використовували фотографи для зйомки цієї урочистої події. Однак, це не заважає із захопленням переглядати чорно-білі світлини, з яких на нас дивляться щасливі молодята.

Але мало хто знає, що започаткувала традицію весільних фото королева Вікторія.

Принц Альберт і Королева Вікторія, весільне фото
Принц Альберт і Королева Вікторія, весільне фото

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Першою весільною фотографією у світовій історії прийнято вважати "головне весілля XIX століття" – союз королеви Вікторії і принца Альберта. Знімок зроблений англійським фотографом Роджером Фентоном.

Королева Великобританії Вікторія та принц Альберт одружилися в 1840 році, проте ця весільна фотографія була зроблена на 14 років пізніше. По суті, це ще й перша фотореконструкція історичної події.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові закохані влаштували весілля на карантині й показали вражаючі фото

Як повідомляв портал Знай.ua, вперше в історії відбулося весілля з фотографом-роботом

Також Знай.ua писав, український медіа-фотограф узяв перший приз в Європі