Відомий кулінар Євген Клопотенко запропонував українцям кілька ідей страв, які можна приготувати до святкового пасхального столу. У своєму Instagram кухар розповів, що його вже довго питали про великодні рецепти, ось він почув і взявся за справу. У своєму пості Клопотенко радить готувати пасху, а рецептів у нього багато – їх можна знайти на іменному сайті. На закуску кухар пропонує зробити фаршировані яйця – з авокадо, оселедцем або бринзою.

Крім того, він порадив дві ідеї м'ясних страв – курку і буженину. "Курка класна, якщо запекти її під товстим шаром вершкового масла з цибулею і гарбузом. Качка дуже смачна з мандаринами. Буженина кайфово з прянощами, яблуневим конфітюром і розмарином", - говорить Клопотенко. Він також анонсував прямий ефір, в якому пропонує фоловерам разом готувати смачні страви до свята.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв на Великдень.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Клопотенко дав поради українцям, як боротися з вірусом.