Схід – справа не тільки тонка, але і стильна! Останнім часом законодавцями мод для сучасних укладок волосся все частіше стають східні принцеси і дружини арабських шейхів.

Ранія аль-Абдулла


Дружині йорданського короля Абдалли в цьому році виповниться 50 років, але за фотографіями адже не скажеш, правда? Не останню роль у цьому відіграє зачіска королеви. Ранія аль-Абдалла завжди славилася розкішним волоссям, тому її зачіски завжди прості і мінімалістичні, але витончені: таку красу ховати не можна!

Аміра ат-Тавіль

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ця красуня – колишня дружина принца Саудівської Аравії Валіда бін Талала – любителька несподіваних експериментів із зачісками. Благо, її густа чорна шевелюра дозволяє це робити. Недарма Аміру в пресі негласно охрестили принцесою Жасмин з історії про Аладдіна.

Діна Абдулазіз аль-Сауд

Ще одна дружина аравійського принца робить у своїх зачісках упор на сучасність. Еклектично поєднуючи новітні західні віяння і східний колорит, Діна часом творить зі своїми укладками щось неймовірне! А коротка стрижка – одна з візитних карток її шарму

Лалла Сальма

Навіть попри досить закритий спосіб життя, марокканській принцесі вдалося стати майже іконою модних зачісок. І все завдяки своїй натуральній вогненно-рудою об'ємної шевелюрі. Її волосся дуже неслухняні, але виглядають бездоганно навіть без укладання взагалі!

Дана аль-Халіфа

Краса в простоті і сучасності – ось девіз принцеси Бахрейну Дані. Яка стала еталоном моди для жінок усього світу завдяки своєму блогу в Instagram. Її зачіски завжди демонструють відмінний смак і ідеально поєднуються з гардеробом.