Щоб стати для свого чоловіка єдиною та незамінною багато жінок готові на все. Щобільше, у жінок з'явилося стійке бажання вже не просто закохувати їх у себе, але і викликати фізіологічну залежність. Іншими словами — стати для чоловіка своєрідним наркотиком. Існують дієві способи привчити чоловіка до себе та "підсадити" на себе.

1. Формування потягу.

Фізіологічний потяг до жінки є одним з базових інстинктів всіх чоловіків. Іншими словами, щоб "підсісти" на жінку, він повинен її хотіти. Тут слід використовувати весь арсенал жіночності. Зокрема, зовнішній вигляд, чуттєвий сміх, легкі дотики, емоційність в сексі. Це все, що підходить для того, щоб збуджувати інтерес чоловіка.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

2. Їжа та задоволення.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Їжа є одним з базових джерел задоволення та одним з найдавніших наркотиків. І жінкам варто цим користуватися. Напевне, всі чули, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Однак, зовсім не обов'язково варити борщі з ранку до ночі. Достатньо зробити традицією спільні трапези з улюбленими стравами вашого чоловіка. Метою у цьому випадку є щоб відчуття задоволення від смачної їжі щільно асоціювалася у нього з вами.

3. Увага до потреб чоловіка.

Ефективним способом викликати у чоловіка звикання – давати йому те, чого він хоче. Однак слід врахувати, чи це не суперечить вашим бажанням, оскільки йти на поводу у чоловіка зовсім не потрібно, ваша мета якраз протилежна. Приділяйте увагу його потребам і відповідайте на них. Можливо йому потрібна підтримка або просто можливість посміятися над собою, допомогти знайти мотивацію або поглянути на яку-небудь ситуацію з іншого боку. Якщо він звикне отримувати від вас це, він вже не зможе без цього обходитися.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

4. Недоступність.

Чоловіки запевняють, що за своєю природою вони мисливці. У такому разі, постарайтеся не бути йому доступною відразу, повністю і завжди. Давайте йому зрозуміти, що ваша прихильність не гарантована йому на постійній основі.

5. Власне задоволення

Ніщо не лестить так чоловічому самолюбству, як те, що його жінка задоволена і сама отримує задоволення. Сприймайте ці пункти як гру і почніть самі отримувати від них задоволення. Фальш і награність чоловік, швидше за все, відчує і буде розчарований, буде вважати себе обдуреним.

Проте варто пам'ятати, що залежність не рівнозначна нормальним відносинам. Справжні гармонійні відносини будуються на інших принципах, хоча і в них може знайтися місце цих п'яти прийомів.

Розлад у стосунках, фото: pixabay
Розлад у стосунках, фото: pixabay

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині - "Перетворити їжу на мандрівку". Євген Клопотенко закликав українських батьків готувати разом зі своїми дітьми

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали знаки Зодіаку жінок з найгіршим характером – хитрять, маніпулюють і сідають на шию. Топ-3 жінок за знаком Зодіаку з самим поганим характером

Також "Знай.ua" писав, у Канаді злочинець у формі констебля і влаштував стрілянину на вулиці – загинуло щонайменше 16 осіб. У Канаді зловмисник в автомобілі, що нагадував поліційний, стріляв по людях