Американська організація EDsmart набирає шанувальників фільму "Гаррі Поттер" для участі в незвичайному конкурсі.

Про це повідомляє EDsmart.

П'ять обраних кандидатів отримають тисячу доларів, якщо подивляться кожен з десяти фільмів франшизи (включаючи "Фантастичних звірів") і будуть паралельно вести онлайн-трансляцію в соцмережах. Кожному, хто дійде до кінця, розпорядники заплатять 41,50 доларів за годину перегляду (в цілому, $ 1000).

кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science
кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science

Додатково будуть роздана повна колекція з восьми дисків і символіка, в тому числі цукерки Bertie Botts з різними смаками. Для того, щоб стати учасником, організатори просять написати есе на 200 слів, в якому треба довести свою "обраність" (конкурс доступний тільки жителям США).

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автор "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг зізналася, що у неї Covid-19

Як повідомляв портал Знай.ua, Джоан Роулінг випустила трохи чаклунства на школярів, закритих на карантин - "Гаррі Поттер вдома".

Джоан Роулінг, автор книг про Гаррі Поттера, запустила новий Harry Potter At Home Hub на WizardingWorld.com, надаючи читачам доступ до нових ресурсів у співпраці з партнерами з Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing і Scholastic.

Також Знай.ua писав, зірка фільмів про "Гаррі Поттера" Руперт Грінт стане татом