Як відомо, через пандемію коронавірусу у світі низка країн ввели карантин та зачинили усі заклади, де було велике скупчення людей. Так, така доля не оминула і спортзали та загнала спортсменів по домівках.

Щоправда, як з'ясувалося, частина з них виявилися неготовими до тренувань вдома та часто втрапляють у курйозні ситуація, ролики з якими все частіше з'являються в мережі. Сталося так і з жителем Болтона, що Британії, який так хотів підтримувати свої м'язи в тонусі в умовах самоізоляції, що перетворився на зірку мережі.

Скріншот з відео

Як можна побачити з відео, яке злили в мережу, спортсмен лежачи на саморобній лавці, посилено піднімає гантелі до тих пір, поки конструкція під ним з тріском не провалюється. Любитель спорту не подумав про те, в спортзалі стоять спеціальні лавки здатні витримувати будь-яке навантаження.

На щастя, англієць міцно тримав гантелі в руках і вони йому не нашкодили. Безперечно, тепер спортсмен кілька разів подумає перед тим, як використовувати домашні меблі для тренувань.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Weightlifter's Bench Can't Handle Workout

These homemade benches just aren't the same as the gym 😂💪🩹

Geplaatst door ViralHog op Vrijdag 17 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік втік з карантину і влаштував вечірку в закритому ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, українські школярі з-за карантину втратили найголовніше.

Також Знай. ua писав, що харків'яни показали, як не варто сидіти на карантині.