Є безліч крутих фільмів, режисери яких обожнюють робити глядачам сюрпризи. Найчастіше ці сюрпризи очікують смотрящих в кінці, коли історія закінчується зовсім не так, як ви собі уявляли. Онлайн-кінотеатр зібрав десятки фільмів "смачних", непередбачуваних і від того ще більш крутих. В кінці кожного з цих фільмів захований несподіваний, але неймовірно цікавий поворот, яким хочеться аплодувати стоячи.

Таємничий ліс

Таємничий ліс – фільм, з яким у більшості глядачів асоціюється ім'я Найта Шьямалана. Тут режисерові вдалося здорово нагнати атмосферу, при цьому не кажучи і не показуючи нічого дуже страшного. А потім бере і перевертає все з ніг на голову. Але й цього йому мало – у кінцевому підсумку глядач так і не зрозуміє, як далі жити маленька село посеред глухого лісу. Однак, спойлер не будемо.

Догвілль

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мила, доброзичлива і відкрита – Грейс, вона нагадує нам ангела, а для жителів міста вона – сама досконалість. Для дівчат – вона недосяжний ідеал жіночності і краси, для чоловіків – об'єкт бажання і прагнення. Вони не дадуть такої ідеальної Грейс жити серед них. Вона відрізняється від них і буде за це покарана. Жорстокість – головна риса тих, хто раптом знайшов владу.

Відкрий очі

Де закінчується сновидіння, і починається реальність? Чому наші сни саме такі, якими ми їх бачимо? А закінчиться сон і почнеться реальність, якщо відкрити очі? Питання, м'яко кажучи, непрості для розуміння. А відповіді на них знайти нелегко, і швидше за все, у кожної людини вони свої. Фільм теж не дає відповідей на ці питання, але демонструє, як химерно можуть сплестись між собою сон і реальність, і показує шлях, на який варто відправитися за відповідями.

Донні Дарко

У кожного з нас є свій внутрішній світ – у кого-то він не видно навіть під мікроскопом, у інших же не має меж. У головного героя Донні Дарко є особливий дар – він може прогнозувати буття, які відбуваються в сусідніх реальностях, і переплітати їх між собою. Цей фільм потрібно подивитися один раз. А потім подумати, як слід переглянути ще раз.

А тепер не дивись

Від цього кіно неможливо відірватися, він ніби каже вам: "Не дивись! Не дивись!", але це вас не зупинить, і ви все одно подивіться його. Режисер створив картину таким чином, що всі найстрашніші моменти по-справжньому лякають вас лише до кінця перегляду, коли ви нарешті розумієте їх значення. Краще не дивіться фільм на ніч.

Драбина Якова

Драбина Якова – історія вмираючого солдата. У своїй свідомості він проходить через пекло, прощається зі спогадами, йому бачаться демони, а він все глибше спускається на нові кола пекла, щоб очиститися від досвіду свого життя. як кажуть критики, цей фільм – справжня, геніальна ода смерті.

Таємнича ріка

Фільм Таємнича ріка грунтується на трьох китах – трьох героїв – вбитого горем батьком, детективом поліції і одним з сильною психологічною травмою. Батько хоче бути головним і вершить своє правосуддя, він імпульсивний і не замислюється про наслідки своїх дій. Детектив – - більш приземлений, раціональний і виважений. А третій – сам по собі.

Гра

Після перегляду цього фільму у вас може залишитися думка про те, що життя несправжня. Що ж тепер робити? Невже доведеться шукати, хто б зіграв і з нами в таку небезпечну гру? А може, просто варто зрозуміти, що нам потрібно для справжнього щастя? А розібравшись, нарешті почати жити.

Притулок

Для тих, хто дуже любить дітей, цей фільм може стати одним з найважчих. Багато деталей такого сюжету ми вже бачили багато разів і знаємо напам'ять, ніякі підказки і натяки не допоможуть нам самостійно зрозуміти, що ж відбулося насправді, до самої розв'язки в кінці. А, додивившись фільм до кінця, ми прийдемо в жах. Лякає не казка, лякає реальність.

Підозрілі особи

У цьому фільмі глядачам подали смачну їжу для розуму і дві години для роздумів у пошуках істини, при цьому не розкриваючи всі карти до останньої хвилини. Протягом всієї картини ви будете ставити собі безліч питань, адже елементи фабули режисер вибудував так заплутано, що розібратися хто є хто в цій історії буде досить непростим заняттям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, політична агітація або хабар від олігархів — журналіст поставив незручне запитання про фільм Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" через 20 років, вражаючі фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що український режисер показав біль палаючої Чорнобильської зони.