Астрологи склали для вас прогноз на неділю, 26 квітня. Прислухайтеся до підказок планет і зірок, і зробіть ваш день більш успішним і щасливим.

Овен

Зірки не рекомендують давати людям жодної інформації про себе. особливо компрометуючої — 26 квітня це особливо небезпечно. День відмінно підходить для зміцнення дитячо-батьківських відносин. Увечері чекайте листа або повідомлення, яке приємно здивує.

Телець

Ви будете переповнені енергією, щоб діяти. Впоратися зі спалахнула гіперактивністю можна, якщо направити її в творче русло. Будь-яке нове справа, розпочата у цей день, приречена на успіх.

Близнюки

Приділіть особливу увагу здоров'ю. Відмінний день для зміцнення імунітету, зарядки, вітамінізації організму. планових обстежень і всього, що пов'язано з самопочуттям. Вечір проведіть у затишному колі близьких.

Рак

Остерігайтеся перевтоми - на сьогодні це ваш найлютіший ворог. У кар'єрному плані не робіть ніяких рішучих дій. У любові можливий конфлікт з другою половинкою, проте все вирішиться благополучно.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Лев

У цей день рухайтеся якомога більше прогулянки на свіжому повітрі, фітнес будинку, прибирання — доведіть себе до приємної втоми. Це забезпечить хорошу циркуляцію позитивних життєвих енергій всередині вас. На особистому фронті можливий довгий спір, у якому народиться істина.

Діва


Приділіть час дружнім контактам. Більше говоріть з близькими про те, що їх хвилює. У фінансовій сфері буде короткочасний “штиль” - ні збитків, ні надходжень. День носить спокійний, філософський характер.

Терези

Присвятіть день свого настрою та душевного благополуччя. Якщо потрібно - поговоріть з психологом або духовним наставником, слухайте розслаблюючу музику, прийміть ванну з ефірними масел, медитуйте. І нехай ніщо не відволікає вас від осягнення внутрішнього Дзена. А ось бізнес-питання краще відкласти на потім.

Скорпіон

Зупиніться і наведіть порядок в речах, справах, думках. Позбавлення від мотлоху в квартирі і обтяжливих контактів дасться особливо легко й піде вам на користь. Хороший день для того, щоб закрити гештальти минулого й перейти на новий етап у своєму житті.

Стрілець

В цей день краще не приймати видатних рішень і не робити великих покупок, особливо під впливом емоцій. Заздрісники можуть провокувати вас на конфлікт — не піддавайтеся. Ідеально буде влаштувати романтичну вечерю з другою половинкою.

Козеріг

День хороший для укладання угод, і зовсім не плодходит для з'ясування стосунків із близькими. У фінансовому плані на вас чекає прибуток. Прислухайтеся до авторитетної критики і не ображайтеся на неї, а використовувати, щоб зробити себе краще.

Водолій

Корисно побути наодинці з собою і розібратися, чого вам дійсно хочеться від життя. Думки сьогодні матеріальні, так що намагайтеся думати тільки про хороше. Приділіть увагу тим, хто слабший і потребує вашого захисту - дітям, літнім людям, домашнім тваринам.

Риби

Не відмовляйтеся від турботи близьких про вас. Навіть якщо вона виглядає нав'язливо, то несе благі наміри і загалом, потрібна. Крім того, дасть про себе знати давній таємний шанувальник. День активний в плані контакту з людьми. Можливі необдумані витрати грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду — відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.