З 8 квітня по 28 травня Меркурій увійде в знак тільця і залишиться в ньому до 12 травня, розповідає астролог Марина Скаді. Це означає, що пристрасті вгамуються, в душі запанує мир і спокій, справи будуть даватися легко і текти розмірено. Люди стануть більш повільними і розслабленими, відповідно скоять менше помилок. Розум візьме гору над емоціями. В цілому, цей тиждень буде сприятливим. Давайте подивимося, що чекає на кожен знак Зодіаку окремо.

Овен

Успіху у фінансовій сфері можуть зашкодити дратівливість і схильність до відкритого протистояння. Краще придушити в собі дух конкуренції і деякий час поплисти за течією У відносинах з близькими не варто бути різким — ваше хльостке слово навіть з добрих спонукань може поранити. У любові все чудово — рівно і благополучно. Ви з партнером довіряєте один одному.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Телець

У вас дрімає величезний потенціал. Цей тиждень ідеальний для того, щоб розбудити його і направити в правильне русло. Успіх принесуть справи, до яких раніше все руки не доходили. На любовному фронті можливо деяке охолодження і віддалення з партнером — не лякайтеся, це природно. Кожній людині потрібно побути у власному світі, і скоро все повернеться на круги своя. Гарний час для ділових переговорів і угод на великі суми.

Близнюки

Приємна і спокійна психологічна обстановка навколо вас посприяє розкриттю у вас кращих людських якостей. Ви зможете вирішити безліч завдань і підвищити продуктивність праці. Гарний час для спілкування з друзями та прийняття серйозних рішень, таких як зміна роботи, шлюб, планування дитини або переїзд. Зараз ви найбільш заряджені і конструктивні.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Рак

А ось у раків посилиться примхливість і тривожність, вони можуть бути образливими і деколи надмірно емоційними. Ракам в цей період допоможе говорити з близькими про свої почуття без звинувачень. “Я засмучений, тому що…” “Мені сумно, тому що…”. Це допоможе уникнути конфліктів і зблизить вас з родиною. У опустилася на вас меланхолії є й світлі сторони — вона здатна надихнути на творчість.

Лев

Успіх у роботі, що вимагає творчого підходу і фантазії, сприятливий період для романтики та спілкування з дітьми. Багато залежить від іміджу, вміння «подати себе» і впевненості у власних силах. Тому вітається все, що здатне зміцнити престиж і викликати захоплення оточуючих. Можливе отримання унікальної інформації, що приносить несподівані повороти в заплановані справи або під час поїздок, переговорів, роботи з документами, листування.

Діва

У цей період дуже легко думається, можливі несподівані рішення, відкриття, винаходи. Можливі несподівані повороти на життєвому шляху, зустріч з незвичайним. Виникає бажання жити по-новому, оновити коло знайомих, друзів. Ваги Доведеться займатися рутинною роботою, але ви зможете відточити свою майстерність і підвищити рівень своєї кваліфікації.

Терези

Тиждень пройде під знаком несподіванки — підтримка прийде, звідки не чекали, любов ненавмисно нагряне, як у класиків, але в той же час можливі перешкоди, де їх не очікувалося. Або навіть зрада тих, у кого ви вірили. Ставтеся до всього філософськи, це допоможе зберегти душевну рівновагу.

Скорпіон

Активно працює ваш розум, бо цей тиждень — найкращий час для розумової праці. Корисні контакти з друзями, спілкування з дітьми і тваринами. На особистому фронті — у вашої закоханості відкриється “друге дихання”, і ви двоє будете дивитися один на одного, як вперше — з обожнюванням і захватом.

Стрілець

Підходяща тиждень для творчої реалізації. Натхнення і нестереотипное мислення б'ють ключем. Завдяки своєму інакомислення ви досягнете гарних успіхів, але можлива сварка з кимось консервативно налаштованим. Пам'ятайте, що ви не долар і не сонце, щоб подобатися всім і будьте собою.

Козеріг

Сприятливий період для бізнесу, початку нових проектів. Легкість протікання розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті і інтуїції, допоможуть вам вирішити багато виробничі та бізнесові проблеми. Активізуються громадські зв'язки, зав'язуються нові корисні знайомства.

Водолій

Ви відчуваєте себе вільніше, з'являється можливість зробити вільний вибір у професійній сфері, в особистих і ділових взаєминах. Однак слід уникати рішень, прийнятих на емоціях. Раціо — ваш кращий друг.

Риби

Ваш вплив на членів сім'ї помітно зростає, вам легше впливати на розум, ніж на почуття вашого партнера і домашніх. Ви зможете оптимальним чином організувати робочий тиждень. Це хороший період для початку службових та творчих проектів, укладання угод, підписання контрактів і інших важливих паперів.