Заблукали в лабіринтах любові? Це неважко, враховуючи те, наскільки це почуття багатогранне і неоднозначне. Можливо, любовний гороскоп від наших експертів допоможе вам розставити всі крапки над "і". Ну, або хоча б стане підказкою, куди рухатися далі. І нехай любов стане для вас одночасно затишним домом і захоплюючою пригодою. Отже, що чекає знаки Зодіаку в справах амурних у понеділок, 27 квітня?

Овен

Робіть перший крок! До примирення, до нових відносин, до того, щоб зізнатися в любові. До пропозиції перевести стосунки на новий рівень. Ваша рішучість захопить другу половинку, і швидше за все, вона не відповість "ні". Але не будьте занадто напористі, адже почуття - справа тонка і делікатна.

Закохана пара, фото: politeka.net
Закохана пара, фото: politeka.net

Телець

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дбайте! Принесіть коханій людині кави і сніданок у ліжко, надішліть ніжну смс-ку, питайте, як справи, здоров'я, не змерзла. Варіантів сказати кохаю" маса, наприклад - "що тобі взяти в магазині? Ти не голодний? Як пройшов твій день"? Повірте, половинка оцінить.

Близнюки

Змінюйтеся! Щоб не допустити нудьгу в любові, приміряйте на себе різні образи, пограйте в рольові ігри, розвивайтеся, знайдіть нове парне захоплення. 27 квітня стане для цього найбільш сприятливим днем.


Рак

Діліться почуттями! Не соромтеся говорити про свої переживання, емоції, думки. Відвертий діалог - це ключ до розуміння і тривалим, комфортним відносин, до яких так прагнуть всі Раки.


Лев

Плануйте! Плануйте що завгодно, що будете робити разом. Від перестановки і ремонту до поїздки до батьків, вагітності, спільного захоплення. Придумайте загальний розпорядок дня, або почніть удвох бігати вранці. Упорядкування гармонізує - так буде і у вашому випадку. До речі, це і є той самий понеділок, з якого пора починати творче рух.


Діва

Остерігайтеся! На стороні з'явиться спокуса у вигляді прекрасного у всіх відносинах людини. Поперву це яскраве сонце може затьмарити вашу рідну "зірочку". Але пам'ятайте - люди люблять і вміють " пускати пил в очі. Утримайтеся від поверхневої інтрижки в ім'я теперішнього і світлого почуття.

Терези

Обіймайтеся! Вісім обіймів у день роблять людину набагато щасливіше - це факт, доведений вченими. Нехай ваші теплі обійми стануть для другої половинки найулюбленішим і безпечним місцем на Землі.


Скорпіон

Розквітайте! Від уваги вашої другої половинки ви розкриваєте свої кращі якості та расцветаете, подібно пиону під теплими сонячними променями. Розквітайте і зовні - не відмовляйтеся від процедур по догляду за собою, наповнюйтеся позитивними вібраціями, і віддавайте своєму сімейному гнездышку тільки найкращі емоції.

Квіти, фото pxhere.com
Квіти, фото pxhere.com


Стрілець

Дякуйте! Ми чомусь так скупі на найважливіші слова. "Спасибі за все, що ти робиш для мене", "Дякую, Боже, що подарував мені такого чудесного людини", "Спасибі" - за кожну побутову дрібницю. Щире, душевне і вимовлене з доброзичливою посмішкою прикрасить день коханої людини. І не забувайте про обнимашках.

Козеріг

Захоплюйтеся! Почніть ранок з компліменту того, в чиї очі подивіться. Ви, можливо, усмехнетесь, скажете, "а якщо живу один?" Ну в такому разі, посміхайтеся дзеркалу, адже любов до себе - одне з найсильніших почуттів. Зробіть цей понеділок вдень компліментів, і ви побачите, як розцвітуть ваші відносини.


Водолій

Займайтеся любов'ю! Довго, бурхливо і без комплексів. Чим ще розбавити нудьгу в самоізоляції? Замовте посилочку з інтим-бутіка, щоб зробити своє дозвілля різноманітним і яскравим. Любіть один одного і пам'ятайте, що в люблячої парі немає нічого забороненого.

Обійми, фото - marieclaire
Обійми, фото - marieclaire


Риби

Мрійте! Часто доводиться чути, що "любовний човен розбився об сімейний побут". А все чому? Тому що людям не вистачає мрії, віри в краще, картин світлого майбутнього один з одним, навіть якщо поки все не дуже добре. Не допускайте помилок, мрійте разом з коханою людиною і все буде добре!