Рак

У представників цього знака Зодіаку найвдалішим періодом для ділової активності будуть дні з 10 травня. Саме в цей період Раки зможуть обзавестися корисними зв'язками та збільшити свій дохід за рахунок набутих знань і навичок. Витрати на цьому тижні краще всього направити на придбання товарів для створення затишку в оселі, а також придбати милі подарунки для тих, хто дорогий серцю.

Гроші, pxhere

Скорпіон

Представники цього зодіакального кола можуть сміливо спрямовувати всі сили на залучення фінансового благополуччя вже з понеділка. Також астрологи рекомендують витрачати накопичення у вихідні, щоб порадувати себе довгоочікуваним придбанням, а своїм близьким подарувати невеликі подарунки як знак уваги.

Риби

Удача на цьому тижні буде з Рибами, і з 4 по 10 травня вони зможуть втілити в реальність свої сміливі ідеї, що стосуються залучення грошового капіталу. Фінансове благополуччя буде залежати і від моторності, а значить, Рибам важливо уважно стежити за знаками долі, щоб не упустити можливість відкрити двері в успішне майбутнє і зірвати куш.

Гроші, pxhere

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що несумісність знаків Зодіаку ще не привід ставити хрест на відносинах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог розповів, хто в травні 2020 року зможе поліпшити своє життя.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи назвали особливо небезпечні і вдалі дні в травні 2020 року.