У ЗМІ повідомлялося, хто зі знаків зодіаку більше схильний до зараження коронавірусом. Так, астролог Влад Росс висловив думку, що Близнюки, Телець, Водолій і Скорпіон більш схильні захворіти, а Стрілець, Лев, Терези і Діва - менше.

Однак в коментарі Знай.uа астропсихолог і таролог Яніна Массіні заявила, що неможливо точно спрогнозувати, який певний знак зодіаку може захворіти коронавірусом.

"Я радилася зі своїми колегами-астрологами, - зазначила Массіні. - Спрогнозувати загрозу зараження можна, розглядаючи персональний гороскоп: чи є там аспекти, що вказують на хворобу, і не важливо, якого ви знака. Все індивідуально".

Коронавірус в Україні, фото YouTube
Коронавірус в Україні, фото YouTube

Крім того, на цю тему висловилася астролог Галина Волжина, нагадавши про відповідальність, яку несе кожен фахівець. Вона натрапила на рекламу вебінару, де лектор обіцяв розповісти, хто виявиться більш уразливий у період епідемії з точки зору гороскопа, в які дні варто виходити на вулицю в медичній масці, тощо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Припустимо, що ведучий має якусь "сакральну", невідому лікарям "істину", як уберегтися від пандемії. Але у слухачів може не вистачити знань, може бути не відректифіцірована карта, людина може повірити, що їй нічого не загрожує. А в іншої з'явиться нав'язливий страх… Це ще далеко не всі наслідки, які можуть бути після такого "просвітницького" дійства. Лектор повинен розуміти, що слухач може бути не готовий до професійного використання отриманої інформації, в цьому випадку ця інформація може завдати шкоди йому і оточуючим.
Можливо, у лектора благі наміри, але ситуація критична і вимагає підвищеної відповідальності – нам не дано передбачити, як наше слово відгукнеться", - поділилася астролог.

Вона згодна з тим, що в кожному гороскопі міститься інформація про схильності до певних захворювань: спадковим або набутим, також можна припустити схильність до ГРВІ, проблем з імунітетом.

"Але для цього потрібна висока кваліфікація. Навряд чи всі потенційні слухачі відповідають такому рівню. А наслідки – дивіться вище. І головне – нинішня ситуація за багатьма показниками (в тому числі і астрологічним) абсолютно безпрецедентна. І досвід медичної астрології, отриманий у звичайних умовах, не буде працювати зараз. Головною заповіддю астролога повинна бути "Не нашкодь", - підсумувала Волжина.

РАЗМЫШЛЕНИЯ ОБ ОТВЕТСТВЕННОСТИ АСТРОЛОГА Доброго времени суток! Случайно ко мне попала рассылка с приглашением на один...

Geplaatst door Галина Волжина op Vrijdag 27 maart 2020

Нагадаємо, раніше Яніна Массіні, аналізуючи і складаючи астрологічний прогноз для України на 2020 рік, визначила важливі дати для країни. Вона повідомила, коли настане пік захворюваності в Україні коронавірусом і коли українці повернуться до звичного життя.

Крім того, астролог розповіла про наслідки пандемії коронавірусу для світу і українців.

Також повідомлялося, що ціни на продукти в Україні злетіли через карантин.