У цей день накопичення негативу на душі по відношенню до кого-небудь зашкодить вам у першу чергу. Кожному знаку Зодіаку астрологи радять на 7 травня зосередитися на тому, щоб відпустити із серця всі чорні думки і недобрі почуття і впустити в себе максимум світла. Прощення, терпимість і поблажливість до ближніх, які, можливо, “накосячили”, стануть чудовою відправною точкою в успішний і щасливий день. Отже, що ж приготували зірки для кожного знаку Зодіаку?

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Овен: День буде не самим продуктивним у плані роботи, зате добре будуть вдаватися домашні справи. Хороший результат принесуть перестановки, облаштування затишного простору для роботи вдома.

Тілець: У всьому корисно почуття міри. Їжте в міру, ведіть себе чемно, спокійно і зважено у всіх життєвих сферах. Йдіть на компроміси. Намагайтеся не бути впертим.

Близнюки: Настав час викинути з життя все, що втратило свою актуальність — відносини, проекти, речі. Останні, до речі, краще роздати незаможним — корисно для карми.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Рак: З вами захоче помиритися людина, з якою ви нещодавно вступили в складний спір. Для вас це примирення стане несподіваним, але приємним сюрпризом. Опонент визнає свою неправоту і конфлікт буде залагоджено.

Лев: Проведіть 7 травня зі своєю сім'єю. Але не “співмешкайте”, а будьте разом в своїх інтересах і почуттях, бесідах і переживання. Діліться емоціями і піклуйтеся одне про одного.

Діва: Якщо ви збиралися змінити роботу вже давно, дійте зараз. Зірки розташувалися самим сприятливим чином для великих змін у вашому житті. Відповідальні рішення принесуть хорошу вигоду.

Котик, фото pxhere
Котик, фото pxhere

Терези: Будь-які фінансові операції будуть успішними. Переводите без страху великі суми грошей і отримуйте переклади. Можна оформляти кредити, давати і брати в борг — проблем не буде, головне, поставтеся до цього відповідально.

Скорпіон: У цей день ви уславитеся чудовим порадником і наставником для тих, хто заблукав. Не відмовляйте людям, якщо вони просять вашого ради. Ваш тверезий і розважливий погляд на речі може допомогти багатьом людям. А з часом ці люди охоче допоможуть вам.

Стрілець: Використовуйте властиве вам красномовство, щоб досягти успіху на роботі або в особистому житті — ви знайдете підхід і ключик до серця навіть самого впертого і незговірливого людини.

Козеріг: Приділіть увагу проектом, над яким зараз працюєте — у вас є всі можливості вивести його на високий конкурентоспроможний рівень. Можлива несподівана популярність.

Водолій: Не приймайте ніяких серйозних і відповідальних рішень. Краще присвятіть день релаксу і насолоджуватися домашнім затишком, поки не закінчився карантин і вам знову не довелося кудись бігти і щось вирішувати.

Риби: Хтось дуже сильно закоханий у вас. Не відкидайте його почуття, можливо незабаром ваше байдуже ставлення зміниться зацікавленим.