Фітнес-клуби, ймовірно, скоро закриються, а дієтологи залишаться без роботи. Чому? Та тому що до невблаганного кінця наближається ера худеньких і струнких Все більше квітучих жінок Plus Size несуть у світ свої прекрасні форми, хоча вони все ще дуже далекі від загальноприйнятих стандартів. І поки одні страждають на капустці та руколі, шаткують собі в миску салат латук і носяться з вимірювальною стрічкою для талії, ці жінки люблять себе і сміливо заявляють про свої друг і 100. Перед вами 10 власниць найбільш пишних поп в світі. Кім Кардашьян ридала би від заздрощів!

10. Сара (Саарти) Бартман

Сара Бартман

Сара (Саарти) Бартман Обхват стегон близько 200 сантиметрів (точний розмір невідомий). Сара належала до африканського народу готтентотів і страждала стеатопигией (підвищеним відкладенням жиру на стегнах і сідницях). Зараз, на тлі модних тенденцій, її форми виглядали привабливо, але жилося Сарі вкрай несолодко. Вона, імовірно, є власницею найбільшої попи в історії. Але оскільки її точний розмір невідомий, ми помістили Сару Бартон на десяте місце. Сара виступала в “людському зоопарку”, її безліч разів перепродували розважальним закладом. Жінка померла в 26 років.

9. Анастасія Квітко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анастасія Квітко, фото Instagram

Завдяки попі у 105 сантиметрів, фотомодель називають “Російської Кардашьян”. Її параметри — 95-63-105. Вона стверджує, що все натуральне, але не всі ЗМІ їй вірять. На instagram Квітко подпписано більше 9 мільйонів осіб.

8. Нікі Мінаж

Обхват стегон рэперши із США 114 сантиметрів. Вона знаменита не тільки об'ємними “тилами”, але і ексцентричними нарядами, тому її прозвали “Чорної Леді Гагою”.

7. Наташа Стюарт

Наташа Стюарт раніше працювала моделлю плюс-сайз. Вона відома під псевдонімом Pebblez da Model, і навіть не заперечує, що її “багатство” силіконове. Обхват стегон жінки становить 122 сантиметри.

Проте любов до силікону не довело жінку до добра. У 2015 році вона була засуджена за посередництво в операції, в результаті якої Карім Гордон впорскували силікон і інші речовини в спробі збільшити сідниці. Стюарт дала Карім контакти нелегального лікаря, отримавши натомість 200 доларів. Але Каріма померла через тиждень від респіраторних ускладнень «з-за великої ін'єкції в м'які тканини з використанням не фармацевтичного липоидного речовини». В результаті Наташу звинуватили в ненавмисному вбивстві. Жінці довелося відсидіти у в'язниці.

6. Клаудія Флоранс

Клаудія Флоранс, обхват стегон — 163 сантиметри.

Від власниць дуже великих і при цьому красивих сідниць ми переходимо до справжнім важкоатлетам. І одна з таких — починаюча актриса і модель розміру plus size, яка переїхала до Голлівуду з Австрії. Вона вважає, що її величезні стегна є ключем до потенційної славу і вже зібрала легіон шанувальників на YouTube.

5. Наташа Краун

Обхват сідниць шведської моделі - 183 сантиметри. І вона продовжує наїдати “тили”, сподіваючись домогтися найбільшої попи в світі.

Щоб скоріше виконати свою мрію Наташа кожен день з'їдає піцу, велика кількість мучного і запиває їжу молочними коктейлями. Крім того, вона зробила кілька пластичних операцій зі збільшення сідниць.

4. Деніз Саудер

Обхват стегон стриптизерки з Лас Вегаса 187 сантиметрів. Але її це не бентежить. Вона продає свої кліпи в інтернеті і навіть підбиває дочка Рейчел на зухвалі шоу.

3. Марлена Пламмер

Марлене Пламмер 38 років, і обхват її стегон — 213 сантиметрів.

«Я вірю, що є хто-то, хто полюбить мене такою, яка я є», — сказала Марлена в одному з інтерв'ю. «У мене завжди були (великі) стегна, навіть коли я був дитиною. У мене невеликий апетит, і це загадка, чому мої стегна такі, які вони є, але я люблю свої стегна, люблю свою фігуру і люблю себе».

2. Сара Мессі

Обхват стегон — 213 сантиметрів.

Ще одна володарка супер-великий попи трохи не дотягла до габаритів, які забезпечують їй перше місце в рейтингу. Як кажуть, ще є куди рости.

1. Мікель Руффінеллі

Найбільша попа в світі у Мікель Руффінеллі

Обхват стегон — 244 сантиметрів.

Жінка, яка важить 190 кілограм і має найбільшу дупу в світі (що підтверджує Книга рекордів Гіннеса), стверджує, що пишається своїми формами.