Домашні улюбленці давно вже стали головними героями кумедних відео в інтернеті, такі ролики набирають мільйони переглядів і підкорюють серця багатьох людей по всьому світу. Головна родзинка таких відео — що виходить з-під контролю.

Нещодавно в мережі з'явився ще один хіт — ревнива собака не дала господині усамітнитися з чоловіком на весільному танці. Жінці не залишалося нічого іншого, як взяти за лапи улюбленця і танцювати втрьох. Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube.

Весільний танець американки Ніколь Фанден пішов трохи не по плану з самого початку. На кадрах видно, як вони з чоловіком починають танцювати, але поруч треться її собака по кличці Єва. Йти від улюбленої господині вона не хотіла, відвести її теж не вдалося, тому молодятам довелося взяти собаку за лапи.

Весілля з собачкою, скріншот: YouTube
Весілля з собачкою, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

По активному вилянню хвостом видно, що Єві такий розвиток подій сподобався. І її господарям, швидше за все, теж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екснаречена Козловського Раміна закувалась у повідець і дозволила витягти себе на вулицю.

Як повідомляв Знай.uа Каменських в день народження показала Потапа "в чому мати народила" - гарячі 39.

Знай.uа писав, мама-собака героїчно врятувала 13 цуценят, зберегла життя малюків, незважаючи на біль і травму.