Гороскоп на 15 травня передбачає розумність і стриманість у всьому — словах, вчинках, споживанні. Знайдіть свій знак і проведіть цей день щасливо і на користь

Овен: Вас будуть провокувати на конфлікт, зачіпаючи глибинні “тригери”. Але залишаючись холоднокровним і спокійно відійшовши від неприємної розмови, ви легко залишите кривдників з “носом”.

Телець: Утримайтеся від обговорення конфліктних проблем з другою половинкою. Сьогодні невеликі розбіжності можуть призвести до досить великої сварки.

Близнюки: Може надійти інформація, здатна змінити вашу думку про близьких людей. Її слід ретельно перевірити, а краще — запитати у самого об'єкта чуток.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Рак: День, коли потрібно відновити енергію. Виспіться, поїжте вітамінізованої їжі, всмак відпочиньте.

Лев: З легкістю відмовляйтеся від зустрічей з неприємними, але впливовими людьми. День все одно не дуже підходить для переговорів.

Діва: Будьте напоготові і перевіряйте всю наявну інформацію. “Вигідні пропозиції” можуть виявитися обманом. Але ваш гострий розум і сильну інтуїцію не проведеш.

Терези: Скористайтеся цінними порадами від близьких і від людей, яким ви довіряєте. Сьогодні вони можуть уберегти вас від серйозної помилки.

Скорпіон: Хороший день, щоб зайнятися своїм особистим життям — знайомствами, романтикою, спілкуванням з другою половинкою. А ось спроби втрутитися в чужі стосунки, навіть з добрими намірами — справа невдячна.

Стрілець: Стежте за мовою — не дозволяйте собі розбовтати зайвої інформації і нікого не критикуйте. Проведіть день на самоті з цікавою книгою.

Козеріг: Стриманість в емоціях і завзятість у праці принесуть блискучий результат — вас оцінять по достоїнству.

Водолій: Сприятливий день для фінансового планування напередодні дорогий, але давно бажаної покупки.

Риби: Нічого про себе не розповідайте, ваше бажання бути відвертим пов'язане з серйозною загрозою.