Неймовірне відкриття трапилось користувачам мережі TikTok - їх навчили правильно “доїти” огірок та пояснили для чого це робити.

На короткому відео жінка стоїть із огірком у руці і проголошує, що зараз вона покаже маленьку хитрість, яка зробить огірок більш соковитим і солодшим. Вона назвала цю хитрість “доїнням огірка”. Ідея полягає в тому, що людина мусить відрізати “дупку” огірка і терти нею об зріз. Після декількох десятків секунд такого тертя огірок починає виділяти рідину. Рідина прозоро-біла, легко піниться. За словами жінками, цим рецептом із нею поділилась сестра чоловіка: вона проживає на Півдні Америки, а тому знає різні секрети.

Велика кількість користувачів прийшли у захват від цієї поради і навіть встигли спробувати його: огірки після “доїння” справді смакують набагато краще. Разом із тим, були і коментатори, які стверджують, що така порада - зовсім не нова, це давно відомий усім кулінарний трюк. Інші користувачі заперечували, що таке “доїння” може покращити смак лише найближчого шматочка, а не всього огірка.

Доїння огірка зробило жінку знаменитою, фото TikTok
Доїння огірка зробило жінку знаменитою, фото TikTok

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше творці TikTok позбавляються від свого дітища: що відбувається.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ну і хто тут пенсіонер? 87-річний дідусь прокачав молодь у TikTok.

Також Знай.ua писав, що TikTok - смертельний урок, яскраве відео стало у житті екстремала останнім.