87-річний Джо Оллінгтон, житель міста Лічфілд, що поблизу ‎Бірмінгема, Великобританія, встиг стати справжньою зіркою Інтернету завдяки коротким відео, якими він ділиться в соціальній мережі TikTok.

Про це повідомляє BBC.

Наразі на його сторінку у TikTok підписано близько 1,7 мільйона людей, а його публікації зібрали приблизно 32 мільйони лайків.

Найпопулярнішим відео Джо стала його карантинна прогулянка до супермаркету, яку він здійснив ще до впровадження режиму жорсткої самоізоляції. Дідусь зіштовхнувся з абсолютно порожніми полицями магазинів і не зміг придбати найнеобхідніше. Цей запис подивилися і поставили лайк 7.2 мільйони разів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Інші відео дідуся мають легкий гумористичний характер. Він танцює і жартує з родичами, які також знаходяться на самоізоляції, і навіть готує їм десерти.

"Я просто не знаю, чому я популярний", - пояснює Оллінгтон. "Я ніколи в житті не користувався такою популярністю", - каже чоловік, який здобув славу на TikTok - сервісі, яким переважно користуються підлітки. Чоловік був вимушений залишити школу у віці 14 років наприкінці 40-х років. Усе життя він пропрацював водієм, і лише в останні роки просунувся до роботи в управлінні транспортом. Він вийшов на пенсію у віці 65 років.

Допомогти йому зареєструватися допомогла його 15-річна внучка, яка є активним користувачем TikTok. Їй зі своїми 50 тисячами підписників залишається лише заздрити зірковому дідусю

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могла бути донькою Бреда Пітта? Блогерка опублікувала в TikTok провокаційне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Співробітники Facebook готуються до конкуренції з TikTok, сервіс б'є всі рекорди.

Також Знай.ua писав, що Хакери зламали TikTok, дані мільярдів користувачів під загрозою.