Цими днями у TikTok з'явився відеоролик, який просто підірвав мережу. Відтак, починаюча блогерша Кайлі Літтлфілд показала унікальні кадри та розповіла, що її мама в молодості зустрічалася зі знаменитим Бредом Піттом.

Так, у ролику, який складається з декількох фотографій, дівчина показала, якими були відносини між її мамою і Піттом в коледжі. Спочатку користувачка соцмережі показує, як виглядала її мати і актор в той час, а потім їх фотографії разом, щоб розвіяти всі можливі сумніви глядачів.

Скріншот з відео

Далі йде фото листи Бреда до мами Кайлі, і, якщо придивитися, то можна розібрати слова, які показують, наскільки серйозним був їхній роман. Серед них є фрази: "Мені здається, втеча - це єдиний варіант... Я вже прикинув кілька тихих місць", "Я без розуму від тебе! З любов'ю, Бред".

Щоправда, батьком Кайлі став не зірка Голлівуду, а зовсім інший чоловік. І, судячи з підпису на останньому кадрі, батьки дівчини зараз розведені.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот з відео

До слова, ролик за два дні встиг зібрати понад мільйон переглядів і привернути увагу багатьох користувачів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

@kalielittlefield

realizing brad Pitt should be your dad 😫 ##greenscreen ##fyp ##bradpitt ##moralofthestory ##whoops

♬ Moral of the Story - Ashe

Нагадаємо, стиліст Меган Маркл розповів, як створювалися зачіски герцогині - "В цьому є щось приємне"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лівий півень: в мережі регочуть над новим іміджем Плотницького.

Також "Знай.ua" писав, що кумедна фотодобірка котів, які виробляють неймовірні речі: коли тварини живуть за своїми правилами.