Овен

Тиждень сприятливий для серйозних справ. Сміливо втілюйте задумане в реальність. Стійте на своєму в конфліктних ситуаціях: впертості вам не позичати і зараз це, скоріше, плюс. Будьте активні і впевнені в собі. Приділіть достатньо часу інтелектуальному розвитку. Перегляньте раціон харчування і звички.

Телець

На ваш настрій будуть безпосередньо впливати поставлені цілі і оточуючі вас люди. Тому подбайте про те, щоб вас оточували цікаві і позитивні особистості, спілкування з якими приносить ресурс. У разі сумнівів вашими найкращими порадниками стануть колеги та керівництво. Обережно ставитеся до грошей, економте. На вихідних “розвантажите мозок” веселим ситкомом або рукоділлям

Близнюки

Тиждень розташовує до внутрішньої роботи над собою і всіляких духовних практик. Змінюйте те, що в змозі змінити, і спокійно приймайте те, на що не маєте ніякого впливу. У четвер ви відчуєте прилив бадьорості і працьовитості. На вихідних почитайте, послухайте улюблену музику, подивіться фільм. Не перевантажуйте себе, з і спокійно споглядати навколишній світ.

Рак

Ви відчуєте інтелектуальний голод і брак нових знань і вражень. Пора приступати до самоосвіти і шукати нові сфери для самореалізації. Корисно завести щоденник для відстеження своїх успіхів і змін у собі.

Гороскоп на 2020 рік, фото Pxhere
Гороскоп на 2020 рік, фото Pxhere



Лев

Початок тижня може бути млявим і апатичним, багато левів відчують нудьгу і занепад сил. Благо, в такому стані ви не затримається, і вже до середини тижня почнете підкорювати нові горизонти, демонструючи блискучі результати. Астрологи попереджають, щоб на цьому тижні ви не брали поспішних рішень і ні з ким не сварилися. Після важкого дня можете зайнятися ефективними дихальними практиками, прослухати курс медитації, зайнятися йогою або полежати в теплій ванні.

Діва

Вам може здатися на початку тижня, що вас випробовують на міцність. Занадто багато навалиться справ і відповідальності. Але очі бояться — а руки роблять, вам вистачить сил і терпіння все подолати і розставити по своїх місцях. Можлива невелика сварка з коханою людиною, яка, втім, не буде мати серйозних наслідків. Астрологи радять дотримуватися свого шляху і не реагувати на плітки і провокації недоброзичливців


Терези

Будьте обережні на цьому тижні і постарайтеся ні з ким не сваритися, бо непорозуміння вирішиться, а неприємний осад залишиться. На роботі час буде проходити дуже швидко: ви будете братися за цікаві завдання, тому не помітите, як пройдуть години.

Вже в середині тижня вам прийдуть на розум цікаві ідеї. Розкажіть про них своїм близьким людям. Можливо, з часом ви зможете щось цікаве реалізувати в житті.


Скорпіон

На цьому тижні комунікативні здібності Скорпіона будуть на висоті. Ви зможете вирішити багато питань і самоствердитися в очах керівництва. Не бійтеся сказати їм про їх помилки і відстоюйте свою точку зору на ті чи інші речі.

У вашому оточенні з'явиться людина, яка дуже зацікавиться вашою персоною. Таку цікавість буде пов'язано зі змінами у вашому особистому житті.


Стрілець


Стрільцям варто набратися сил перед новим життєвим етапом. Якщо ви чітко вирішили, що хочете змінити все і почати нове життя, то знайте, що на початку вам буде нелегко. Постарайтеся до всього підходити вдумливо і продумувати всі деталі наперед.

Будьте обережні під час домашніх справ. Пильну увагу варто звернути на засоби побутової хімії.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay



Козеріг


Тиждень для представників знаку буде вдалою і цікавою. Вам вдасться те, що раніше здавалося вкрай важким. Це прекрасний час для наведення порядку в домі, на роботі й у думках.

Не допускайте втручання у ваші відносини чужих людей і родичів. Зайве обговорення вашому житті може лише поглибити конфлікт і загострити його.

Водолій


Для Водоліїв тиждень почнеться з домашніх турбот. Не витрачайте багато фінансів і сил на те, що ви так бажаєте. Астрологи застерігають, що вам варто трохи почекати з швидкими рішеннями..

На вихідних займіться творчою роботою: малюйте, вишивайте, пишіть вірші, грайте на піаніно або спробуйте спекти смачний торт. Неділя – вдалий період для планування наступного тижня.


Риби

На цьому тижні Риби зможуть встигнути зробити все, що запланували, і навіть більше. Прислухайтеся до думки оточуючих людей, вони вам допоможуть і дадуть слушну пораду.

Середа – хороший день, для того, щоб знайти нове джерело доходів і поліпшити своє матеріальне становище. Можете сміливо робити покупки, гроші у вас будуть, і ви точно не будете мати в них потреби.


Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще