Маленьке кошеня Жорика знайшли в дуже поганому стані. Тваринка була зголоднілою і брудною, до її нагноєних очей прилипло сміття. Однак люди доклали зусиль, щоб врятувати їй життя. Врешті-решт, з кошеняти виросла доросла і самостійна кицька.

Про цей випадок розповідає Facebook-сторінка КОТ, яка спеціалізується на історіях про тварин.

На жаль, вдалося врятувати лише одне очко кошеняти. Складний життєвий досвід зробив його лякливим, але у люблячій сім'ї природні інстинкти грайливості відновилися.

Маргарита, жінка, яка виходила Жорика, пізніше знайшла йому нову домівку і родину. Вже нові опікуни кота дізналися, що це, насправді, кішка.

З кошеняти виросла доросла кицька, фото Facebook
З кошеняти виросла доросла кицька, фото Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Попри складне дитинство кицька виросла здоровою та активною. Хто б міг подумати, що з маленького хворого кошеняти вийде огрядна і поважна тварина. Вона постійно радує своїх власників, а ті дарують їй свою любов і турботу.

Опіка за тваринами - прекрасна людська риса. Тому якщо ви хочете додати у своє життя тваринку, подумайте про те, щоб узяти її з притулку. Так ви дасте порятунок тим, хто особливо потребує любові.

Котик Жорик, спасенный красавицей Ритой

Даже самый маленький и несчастный котенок имеет все шансы стать крутым котищей. Не верите? Тогда смотрите историю котика Жорика и его прекрасной спасительницы Риты 🌺

Geplaatst door КОТ op Zaterdag 16 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Десятки тварин на межі смерті: найбільший притулок України спіткало лихо.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Харкові тітушки знесли притулок для тварин.

Також Знай.ua писав, що у Чорнобильській зоні врятували крихітне лоша, яке самотньо блукало на попелищі - кадри розбивають серце.