Кожен знак Зодіаку унікальний своїм неповторним набором характеристик і життєвим шляхом. Скористайтеся підказками астрологів, щоб ваш день видався вдалим.

Овен: Починати з чистого аркуша завжди приємно. Саме час для вас відмовитися від витівок, які не приносять успіху і перевернути нову сторінку в житті.


Тілець: Вас чекає "привіт з минулого", — дзвінок, лист або прохання про допомогу від людини, контакт з якою здавався втраченим. Не поспішайте відмовляти, послухайте й допоможіть чим можете, вам воздасться.


Близнюки: Сьогодні дуже багато залежить від вашого настрою з самого ранку. Задайте собі установку на бадьорість і успіх, і ви станете прикладом для багатьох.


Рак: Ви станете предметом чуток і пліток. Слід заздалегідь потурбуватися про чистоту своєї репутації і встигнути зробити сприятливе враження на вищестоящих людей.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще


Лев: День подарує вам красномовство і чарівність — проявіть навички дипломата, не побоявшись втрутитися в чужий конфлікт. Вам вдасться врятувати ситуацію і ви будете винагороджені.


Діва: Ідеальний день, щоб відпустити давню образу. Поставте себе на місце людини, на якого тримаєте зло, і спробуйте його внутрішньо для себе виправдати. Стане легше.


Терези: Можлива невмотивована тривожність, впоратися з якою допоможе тепла ванна, хороша книга і розмова по телефону побалакати з кимось близьким.


Скорпіон: Енергію подарує робота з землею, чи то грядки на власному городі, або пересаджування квітів в інший горщик. Альтернатива — більше часу провести на сонячному світлі.

Сонце, фото: Pxhere
Сонце, фото: Pxhere

Стрілець: Бережіть інформацію про справи сердечні від сторонніх очей сьогодні ваша таємна симпатія може стати явною. І краще, якщо про неї дізнається тільки її об'єкт від вас, ніж всі навколо.


Козеріг: Батькам не по душі ваше нове захоплення, але слід м'яко нагадати "справжнім дорослим", що ви — самостійна людина і маєте право вибору.


Водолій: День принесе примирення з людиною, якого ви давно вважали своїм ворогом. Ви можете бути корисні один одному. Доля — непередбачувана штука.


Риби: Ваші навички спокуси і спокуси на висоті. Приділіть день романтиці і легкого флірту, а вечір і ніч зробіть справжньої любовної феєрією. Партнер оцінить.