Природа знає безліч випадків неочікуваної дружби між тваринами різних видів, однак той, який стався у США, здатний зворушити навіть крижані серця. Історія неймовірної взаємопідтримки має місце між тваринами з обмеженими фізичними можливостями: цуценя не може ходити, а голуб не може літати. При цьому цуцик належить до породи чихуахуа, через що він своїми габаритами значно поступається дорослій "няньці".

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Чихуахуа і голуб, фото Bored Panda
Чихуахуа і голуб, фото Bored Panda

Ланді, двомісячний чихуахуа був прийнятий до Фонду Міа в Нью-Йорку після того, як його заводчик вказав на нездатність цуцика ходити. Сью Роджерс, засновниця і власниця фонду, постійно приймає поранених тварин і тварин з уродженими дефектами: "Наша головна мета - це приймати тварин з вродженими дефектами. Але люди також приносять нам іноді поранених птахів і білок". Саме тому голуб у притулку проживав також і голуб.

Чихуахуа і голуб, фото Bored Panda
Чихуахуа і голуб, фото Bored Panda

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Будучи добрим давнім резидентом фонду, голуб на ім'я Герман зустрів маленького Ланді з турботою і подбав що б йому було затишно. Сью Роджерс пояснила, що вони вперше зустрілися, коли вона "посадила Германа на собаче ліжко і почала доглядати за Ланді, і я вирішила обережно покласти Ланді у те ж собаче ліжко поруч з ним. Вони відразу почали дуже мило взаємодіяти". З того часу вони нерозлучні і люблять проводити час разом.

Ланді ще деякий час не зможе вести активний спосіб життя, як інші цуценята і якийсь час йому доведеться вдовільнятися спілкуванням з Германом. Так голуб став справжньою розрадою для крихітки, яку чекає тривала реабілітація перш ніж вона зможе ходити.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець пригрів ласкаве цуценя тигро-собаки, за кілька днів сильно пошкодував про це.

Як повідомляв портал Знай.ua, Його чарівність підкорила серця мільйонів: цуценя-єдиноріг стало зіркою Instagram.

Також Знай.ua писав, Маленький шматочок щастя, який помістився в долоні - цуценя народилося з вагою всього 70 грам і вижило.