З китайського мегаполісу Шанхаю прийшли вельми цікаві новини. Хлопець на одній зі станцій метро купив дивне і миле щеня. Пес був весь у смугах, як тигр, мабуть це і зіграло на рішенні хлопця. Однак прийшовши додому, хлопець мимоволі став замислюватися, чому всі його співмешканці підозріло дивляться на нового "члена сім'ї".

Про цю історію стало відомо завдяки публікації одного з китайських видань.

Собака Тигр, фото: scmp.com
Собака Тигр, фото: scmp.com

Цуценя назвали "Тигром". Мало хто з родичів вірив, що малюк має таке забарвлення з природних причин. Але під час спроби змити фарбу нічого не сталося. Між тим, про дивне цуценя дізналися сусіди, які прагнули побачити нового вихованця. Вони й повідомили про незвичайного песика до зоозахисної організації Second Chance Animal Aid. Справа в тому, що в Китаї процвітає торгівля фарбованими собаками, причому багато покупців вірять, що купують рідкісну суміш тигра і собаки, наприклад. Порода при цьому не важлива – зловмисники змінюють зовнішність будь-яким тваринам. Головне в цій справі – збути і отримати прибуток.

Собака Тигр, фото: scmp.com
Собака Тигр, фото: scmp.com

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомив координатор Second Chance Animal Aid, Лі-Енн Армстронг, таких нещасних тварин, як Тигр, волонтери рятують часто. Адже фарбування хутра вкрай небезпечне для здоров'я тварин. Хлопець, який купив Тигра, погодився віддати цуценя до притулку для тварин і навіть зголосився оплатити лікування та стерилізацію. А лікування все-таки знадобилося. Справа в тому, що шерсть песика було освітлено спеціальним складом, в результаті чого на ніжній дитячій шкірі з'явилося подразнення.

Так що Тигр став щасливчиком, оскільки потрапив у добрі руки. Адже зазвичай буває так: господарі, виявивши обман, викидають тварин на вулицю, так і зловмисники не церемоняться з нереалізованим товаром. На даний момент Тигр живе з постійними господарями – його шкіра зажила, він підріс, і шерсть майже повністю оновилася. Як видно, це всього-навсього дворняга. Але його власники люблять його не за смужки або екзотичну породу. Так що все закінчилося добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їжачки-лунатики позбавили запорожців сну - пихтять і тупотять під вікнами, як слони.

Як повідомляв Знай.uа до Львова забрело голодне лисеня і ледь не загинуло у пошуках їжі - тепер у руденького є домівка.

Знай.uа писав, виглядав нещасним і наляканим — клабери в Одесі притягли на "тусовку" живе левеня.