Астрологічний прогноз на понеділок, 25 травня, який спростує прикмету, що з понеділка починати нове не можна. Можна і потрібно, головне - знати, за що братися, аби досягти успіху.

Овен: Присвятіть день власному здоров'ю - проведіть детокс, запишіться на йогу, здійсніть плановий візит до лікаря.


Тілець: Не вступайте в суперечки, особливо з дурнями. Вас будуть провокувати на конфлікт, але пам'ятайте: у вашої життєвої енергії є інший, більш творчий шлях застосування.

Документальні фільми про магію і езотерику
Документальні фільми про магію і езотерику, ural-n.ru


Близнюки: Дотримуючи всі запобіжні заходи, все ж відвідайте родичів, принесіть продуктів бабусі, поговоріть про життя з тітонькою. День якнайкраще підходить для зміцнення родинних зв'язків.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Рак: Клубок проблем, мучивших вас довгий час, не розплутається сам собою. Доведеться прийняти рішення і змиритися з тим, що для когось воно буде болючим.


Лев: На роботі є заздрісники, які сплять і бачать, щоб вас "підсидіти". Пам'ятайте, що щурики водяться навіть в самому дружному на перший погляд колективі і тримайте вухо гостро.


Діва: Акуратність та уважність у всьому - запорука вашого успіху сьогодні. Зосередьтеся на роботі, і отримаєте приємну матеріальну винагороду.

Терези: Проявіть ініціативу у відносинах. Якщо вам хтось подобався, але ви не наважувалися зробити перший крок - настав ваш зоряний час.


Скорпіон:Не варто сліпо покладатися на чужі поради, особливо від малознайомих людей. Майте свою голову на плечах і не дайте нікому себе обдурити .

Стрілець: Витрачати гроші в цей день слід дуже акуратно, оскільки є ризик великої і невиправданою покупки. Не підходящий день для укладення фінансових угод.


Козеріг:Приймаючи життєво важливі рішення, будьте чесні в першу чергу самі з собою. Ваш настрій буде багато в чому залежати від найближчих родичів, тому візьміть на себе створення доброзичливою і сприятливої атмосфери вдома.


Водолій: День як не можна краще підходить для чуттєвих задоволень і романтичних експериментів. Самоізолюйтеся по-дорослому зі своєю другою половинкою!

Риби: Саме Провидіння спілкується з вами через, здавалося б, незначні дрібниці. Придивляйтеся до деталей.