Килими часто є ключовими предметами інтер'єру, інколи килим задає стиль усій кімнаті. Особливо вразливі до забруднення білі килими. Однак відчистити їх можна за допомогою простого народного засобу, для якого знадобиться лише декілька звичайних інгредієнтів, головними з яких є сода та оцет. Зверніть увагу, якщо у вас нема пульверизатора, ви може наносити розчин просто губкою.

Рецепт домашнього засобу для чистки килимів наводиться за матеріалами зарубіжних ЗМІ,

Нам знадобляться:

Одна столова ложка соди;

дві столові ложки 70% оцту;

півлітра гарячої води (не окропу!);

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

одна столова ложка будь-якого засобу для чищення;

ємність з пульверизатором;

2-х літрова ємність.

Сода. Скріншот з відео YouTube
Сода. Скріншот з відео YouTube

Спосіб приготування: в нашу 2-х літрову ємність насипаємо соду, додаємо очищуючий засіб, наливаємо гарячу воду і оцет. Потім чекаємо, коли розчин перестане виділяти піну і після цього переливаємо засіб в ємність з пульверизатором. Починаємо розпорошувати розчин по периметру килима, залишаємо на 30-60 секунд і починаємо ретельно відтирати плями губкою. Якщо пляма ніяк не хоче зникати, знову нанесіть засіб і залиште на більший час.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кілограми золота і килими з доларів: силовики обшукали посіпак Януковича.

Як повідомляв портал Знай.ua, Речі родом з СРСР, які увійшли в історію - фамільні килими, чугунні м’ясорубки і фотоапарати "Зеніт".

Також Знай.ua писав, Депіляція ще ніколи не була такою простою, топ домашніх рецептів для видалення небажаного волосся