Житель Канади розповів унікальну історію про знайдену в лісі собаку, яка щоночі кудись зникала, а під ранок з'являлася, як нічого й не було. І варто зауважити, що розгадка виявилася дуже і дуже неочікувана.

Так, історія бере свій початок в Канаді, в місті Оттава. Саме там в маленькому заміському будинку жив чоловік на ім'я Дерек та працював фрілансером. Одного ранку він, не поїхавши на роботу, пішов в невеликий ліс на полювання. Несподівано для себе, він знайшов там дорослого пса, який гарчав і не підпускав чоловіка до себе, щоправда, чоловіку все ж вдалося забрати пораненого пса додому. Так і з'явився вдома у Саммерса улюблений вихованець - Лаки, що означало щасливчик.

Собака, фото: Getty Images

Вже через деякий час господар почав помічати, що кожної ночі його новий друг тікає в ліс, а під ранок повертається, як ніби нічого й не було. Дерек вирішив простежити за псом і був зворушений до глибини душі, коли дізнався, що насправді відбувається. Адже він побачив, як Лаки спочатку біг з маленьким гризуном в пащі, а потім глибо в лісі поклав його перед норкою та акуратно відійшов.

Виявляється, коли пес ще жив в лісі, він подружився зі старим лисом, який не міг сам полювати, і став допомагати йому добувати їжу. Навіть після того, як його забрали в будинок, він продовжив допомагати старому другові і не кинув його в біді. Природно, Дерек не став заважати своєму вихованцеві здійснювати добру справу і навіть сам підгодовував старого лиса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Найпотворніший собака світу стала справжньою зіркою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Загадкова масова загибель десяти собак у Києві підняла на вуха копів всього міста - що відомо.

Також Знай.ua писав, що У Дніпрі агресивний собака пошматував дворічну дівчинку - зірвався в ланцюга, місто на вухах.