Хаскі - собаки з надзвичайною енергійністю та високим інтелектом, що робить їх улюбленцями соцмереж. Ці дуже комунікабельні собачки не втрачають шанс поспілкуватися зі своїм господарем, і навіть наслідують його у поведінці. Саме такий випадок стався з юнаком-музикантом, який вирішив записати пісню на відео. До хлопчини доєднався його хаскі, який підвивав у такт музиці.

Про це повідомляє Facebook-сторінка Чому б і ні?

"У соціальних мережах з'явився відеоролик, на якому собака «підспівує» своєму господарю. Пси породи хаскі відрізняються невгамовною енергією. Господарям таких собак потрібно враховувати особливості характеру своїх вихованців і всіляко забезпечувати їх необхідним рівнем фізичної активності", - йде мова в описі до відео.

хаскі, фото Pxhere
хаскі, фото Pxhere

На записі й справді можна побачити, як молодий музикант грає на гітарі та співає, а собака починає вити під музичний супровід.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Пёс перепел своего хозяина

Пёс перепел своего хозяина #чомубіні В социальных сетях появился видеоролик, на котором собака «подпевает» своему хозяину. Псы породы хаски отличаются неуемной энергией. Хозяевам таких собак нужно учитывать особенности характера своих питомцев и всячески обеспечивать их необходимым уровнем физической активности.

Geplaatst door Чому б і ні? op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Милота зашкалює: хаскі-няня показала, як доглядати за дітьми.

Як повідомляв портал Знай.ua, Великий брат cлідкує за тобою - хаскі і чихуахуа розлучили у притулку, але собаки виявилися хитрішими за людей.

Також Знай.ua писав, 3 позитивні породи собак, з якими не засумуєш навіть у карантин.